Kiderült, hogy miért tűnt el a felvétel. 

Ezért szedték le a Szájer brüsszeli elfogásáról készült videót a belga tévé honlapjáról

Fotó: VTM

A Brüsszeli Ügyészség szedette le a belga VTM televízió honlapjáról a Szájer József elfogásáról készült videót – tudta meg az Euronews. A probléma az volt, hogy a flamand narrációban elhangzott Szájer neve, ezzel sérülhetnek a személyes adatokhoz fűződő jogai.

A szerda délután publikált felvétel tegnap estére elérhetetlenné vált, az azt publikáló vtm.be eltávolította az ötperces videóösszeállítást és a kísérőszöveget is a honlapjáról. A Euronews értesülése szerint a brüsszeli ügyészség kérte ezt a tévétől, személyes adatok védelme miatt, mivel a felvételen elhangzott Szájer neve.

Úgy tudják, a televízió egy új narrációval adásba teszi majd a videót és az interneten is elérhető lesz újra. A tévétársaságtól viszont információik szerint azt kérték, külföldi társaságoknak ne adják el a felvétel jogait.

Forrás: hvg.hu
Címlapkép: VTM 

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Giovanni Alba
Persze hogy leszedték a felvételt, hiszen ha az ember egyszer elkezd gondolkodni, akkor felvetődik a kérdés, vajon ki lehetett az a 19 bátor, aki higgadtságát megőrizve nem csábult el egy ereszcsatornától?
(megj. az ereszcsatorna az majdnem vízszintes, kis lejtéssel, a függőleges rész az az ejtőcső)
Ha sz. j. háztartásbeli nyugton marad, nem lett volna az egésznek ekkora habja.
Ez viszont nem menti a harcostársakat, akik saját bevallásuk szerint hittel, szívvel, meggyőződéssel utálják a saját nemüket szeretőket, viszont harminc éve sunyítanak, fedezik (haha) Jocit.
Értem én hogy összetartás, de mégis képmutató hazudozás, nem?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
NKF
Nem tudom.Miért nem mutatják Szájert!Meg hol a többi buznyák?A belga TV csak arra járt
open?Érdekes!!!
namihami
@NKF: Mert a többi szereplő esetleg nem egy olyan, magát vadkatolikusnak, a család szentségét úton-útfélen fennen harrsogó pártnak a prominense. Egy olyan funkcionárius, aki vonaton fabrikál, sokszor átírható, de az egész népnek szinte kötelezően erkölcsi utat mutatni akaró ""akármit"", amiben aztán éppen a szerzőjéről derül ki, hogy a férfi a nő. A kereszténységben (bizonyos funkció megléte esetén) a lopás, a qrvázás, a pedofília, az asszonycsépelés és semmibevevés is bocsánatos bűnnek számít Orbán Isten szemében.
Elég ennyi? Mert azért még akad, nem is kellene sokat vizslatni!?!?!
nemkati
Szájernek, mióta lemondott a politikai szerepéről, valóban joga van a sérthetetlen magánélethez. Ez azonban nem mentesíti őt a 30 év alatt elkövetett bűnei alól, elsősorban a magyarságra kényszerített, a vonaton összegányolt és azóta számtalan esetben a Fidesz_KDNP szája íze (és nem a magyar nép) szerint módosított alapkatyvasz megírása alól.

Azt állítja, hogy vállalta a felelősséget, kifizette a 250 eurót és lemondott a párttagságáról, képviselőségéről. Hát ezzel nem vállalta. Akkor vállalta volna, ha nem menekül az ereszcsatornán a felelősség alól, megvárja a rendőröket, igazolja a képviselőségét és elébe áll a vizsgálatoknak. Akkor nem lett volna ekkora durranás, talán ki se derül, ki mindenki volt azon a partin, még talán az extasyját is el tudta volna tüntetni. De hülye is meg gyáva is volt és menekülni akart a felelősség alól. A bánatot nem érdekli hogy meleg, hiszen mindenki tudta, de felelős képviselőként és vezető fideszes politikusként pont nem a kijárási korlátozások alatt kellett vona 25 fős orgiárán tobzódnia és drogoznia.

Az meg nyilvánvaló, hogy a Fidesz volt az, személyesen 0rbán, aki kijárta neki hogy ilyen könnyen megússza mondjuk a drogbirtoklást. A brüsszeli igazságszolgáltatás is elmehet a ... oda.
Giovanni Alba
@NKF: ma, 11:34 A hírek szerint az a forgatócsoport akkor már fél éve követte a rendőrségi akciókat.
terlasz
Nem kár érte, ugyanis 0 új információt hordozott a videó.
Sámannus
Pőcsfasz a hivatal a deddy magának árt a legtöbbet. Bizony

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.