Rádióinterjújában osztotta ki az oltásellenes lobbit.

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
saját magad se felejtsd ki retardált dagadt törpe, te aki a hülye focimániája miatt súlyos veszélybe sodrod az embereket!! =))
RonaGyuri
saját magad se felejtsd ki retardált dagadt törpe, te aki a hülye focimániája miatt súlyos veszélybe sodrod az embereket!! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: A helyes kifejezés

Őfenesége már megint félrehasznált egy kifejezést a releváns helyett

Mottó:
A páciens kérleli az orvost, hogy herélje ki,
az nem érti, de a páciens ragaszkodik. Megtörténik!
Elmondja, hogy egy zsidó nő miatt tette.
Mire az orvos: ember az körülmetélés!
Ja az a helyes kifejezés!

Elmondta György Istvánról, az országos oltási munkacsoport vezetőjéről, hogy „nyugodt, kiszámítható, stabil oltáspolitikát garantál számunkra”. Ami szívük joga, de hozzátette, hogy: „Az államtitkár úr itt a szürke eminenciás, senki nem ismeri őt, meg a nevét is csak kevesen, leginkább a közigazgatásban dolgozók” ! Ami ösmervén a derék káder múltját meglehetősen meglepő. Azonban rá kellett jönnöm, hogy a dagadt törpe csak nem találta a helyes kifejezést és valójában – az igazán releváns – „senkiházi tróger” –t akarta mondani! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: „¡No pasarán!”

az elvtársak és NER-társak között is nagy keletke volt ennek a spanyol polgárháborús jelszónak

Persze gazdasági értelemben és „nem gyűrűzik be” formában. S első sorban a gaz nyugat, de néha szinte az egész nem elvtársi világ vonatkozásában.
Azonban most azt kell mondjam, hogy van igazság ebben is. A napi.hu „Törpehiányt okozott az Ever Given” címmel számol be annak egy következményéről, hogy a múlt hónapban az Ever Given teherhajó keresztbe fordult a Szuezi-csatornán és napokra elzárta azt.
Arról van szó, hogy a világ egyik legforgalmasabb kereskedelmi útvonalának lebénulása miatt számos termék vált ideiglenesen hiánycikké, az Egyesült Királyságban; ezt tapasztalták meg a brit kertitörpe-fanatikusok: gnómok nélkül maradnak a kertjeik!
Nos meg kell mondjuk, hogy ilyen veszély nem fenyeget bennünket magyarokat. Nekünk itt van a mi retardált dagadt törpe ME-nk!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.