Hallottunk már hajmeresztő névötleteket, de ez most a lista előkelő helyére került. A 24.hu szerint az indonéz férfi a munkahelyéről nevezte el a kisfiát. 

Ez a férfi a munkahelyéről nevezte el a gyermekét – Így hívják a kisfiútFotó: Pexels

Amikor valaki gyermekvállalásra adja a a fejét, minden esetben fontos kérdés, hogy hogyan nevezni a születendő utódot. Nem is csoda, hiszen sokak szerint a keresztnév az egész életünket meghatározza. Néhány szülő igyekszik minél különlegesebb nevet választani a gyermekének, hogy kitűnjön a sorból. Most úgy tűnik, hogy a 38 éves indonéz apuka egy kicsit messzire ment ezzel a céllal – írja a 24.hu.

Statisztikai Információs Kommunikációs Osztály – a férfi 17 éve dolgozik ennél a kormányzati szervnél, ennélfogva döntött úgy, hogy erről nevezi el a kisfiát. 

A helyi sajtóban megjelent beszámolók szerint a Jáva szigetén élő Slamet „Yoga” Wahyudi a tavaly december 23-án világra jött gyermekének születése előtt megegyezett a feleségével, hogy ő adhat neki nevet, ha fiú lesz. Fiú lett, és a neve igazán egyedi: Dinas Komunikasi Informatika Statistik. Ez nagyjából annyit tesz, hogy Statisztikai Információs Kommunikációs Osztály.

A férfi a Kompas című indonéz lapnak elmondta, hogy felesége, a 33 éves Ririn Linda Tunggal Sari elfogadta a különleges nevet, de rokonai közül többen is furcsának tartották választását. Az apa azonban felkészült arra, hogy a hosszú névvel gondok lehetnek, és közölte, hogy fiát a Dinkónak fogják szólítani.


Forrás: 24.hu
Fotó: Pexels

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Az anyakönyv vezető be is jegyezte ezt a nevet?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.