NEM CSAK AZ ÜGYMENET A SZOKÁSOS!!! =)) Még jó, hogy néhány napja a Fidesz határozottan tagadta, hogy közösséget vállalna a német - vagy az európai - szélsőjobboldallal. De hát, business as usual... Hétfőn - még nem az Európai Parlamentben, hanem az Európa Tanács parlamenti közgyűlésében - a magyar kormánypárt csatlakozott ahhoz a frakcióhoz, amelyben a lengyel Jog és Igazságosság, a Matteo Salvini vezette olasz Liga mellett a szélsőjobb Alternatíva Németországért is helyet foglal. Lehet kozmetikázni, de az a szélsőjobboldali tömörülés, amelyre önálló EP-frakcióként a magyar kormányfő olyannyira vágyakozik, belépett az Unió előszobájába, és még a sáros bakancsát sem kellett letörölnie. Kísért a XX. század gyakorlata: a konzervatívok - ügyet sem vetve a várható tragikus következményekre - inkább a jobb és a szélsőjobb felé nyitottak, semmint a szociáldemokrata baloldal felé, amivel ma az Európai Néppártot vádolja a Fidesz. Mert - a magyarok biztosan - nem tudnak, vagy nem akarnak...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nem csak az ügymenet a szokásos

a Népszava publicistája is hozza a megmondóemberi szokásosat: nem zavarják a tények!

A derék Friss Róbert „Szokott ügymenet” címmel elmélkedik – pontosabban osztja az észt – annak kapcsán, hogy az un. Európa Tanács un. közgyűlésében a Fidesz belépett a „European Conservatives Group and Democratic Alliance” nevű politikai csoportjába. Ahogy írja: „a magyar kormánypárt csatlakozott ahhoz a frakcióhoz, amelyben a lengyel Jog és Igazságosság, a Matteo Salvini vezette olasz Liga mellett a szélsőjobb Alternatíva Németországért is helyet foglal.”!
Azonban van itt néhány – talán ez a mogyoró (ez is a szerző különcködését mutatja, hisz hab, cseresznye, és egy csomó más is van a mondásokban, még só is van, de mogyoró???) a tortán – nem is olyan apróság.
Ez az idétlen konzervatívozás, aminek semmi köze Orbánhoz, azt sem tudja, hogy mit jelent, ráadásul a „bolsevik szélsőbal” dolog az erőteljes szovjet és kínai vonzódásuk okán egyértelműen iránymutató!
Ami pedig a Marine Le Pen –re vonatkozó megjegyzését illeti nagyon el van tájolódva! =))
karma1
Mondd, Gyurikam, amikor az orszagok kozott szetosztjak ezeket a feleves tisztsegviselesi kvotakat akkor sorsolnak vagy van valami elv ami menten dontenek vagy csak eppen ki akarnak baxni most a magyarokkal, mert kivancsiak arra, hogy mit fognak csinalni pont ebben a beosztasban?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.