CSAK ERŐS GYOMRÚAKNAK, avagy sokat, nagyon sokat elárul!!! =)) A Csörte vendégei Fodor Gábor, Gerő András, G. Fodor Gábor és Gajdics Ottó voltak. M. Dobos Marianne. vezérletével: A Csörte vendégei Fodor Gábor, a Közép-európai Rendszerváltást Kutató Intézet alapítója, Gerő András, a Habsburg Történeti Intézet igazgatója, G. Fodor Gábor, a Századvég Alapítvány elnöke és Gajdics Ottó újságíró voltak.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Idővel minden a helyére kerül

eredetileg a Magyar Nemzet főoldali kínálóját akartam körberöhögni, de sokkal, pikánsabbra bukkantam

Szokás szerint a jobb felső sarokban a (rém)HÍRTV előző esti pankrációja és baloldalt az okoskodások. Az utóbbiak közül a „A baloldali szavazóknak is kínos Fekete-Győr András interjúja - A Momentum elnökének rendkívül kínos interjúja jól rávilágított arra, hogy a baloldali politikusok képtelenek hosszú távú és koherens vízió megfogalmazására.”-t választottam, ami már magában sem piskóta giszen az orbánista a hosszútávú koherens vízióról zagyvál az már több mint blaszfémia!
Azonban ennél is pikánsabb a Csörte című műsor kiemelt dumája: „Fekete-Győr és társai a legrosszabb reklámarcai Európának”!
Na ezen a kettőn együtt van mit elmélkedni, azonban mindez semmi ahhoz képest, hogy a ZV műsor egyik vendégeként szereplő a „a Közép-európai Rendszerváltást Kutató Intézet alapítója”-ként tetszelgő (bár az igazat megvallva alapítóként számos más gaztettre is képes volt) vendég az a Fodor Gábor volt!! És igen hozta a formáját, semmiben sem maradt le tsai (Dobos Marianne vendégei Fodor Gábor, Gerő András, G. Fodor Gábor és Gajdics Ottó voltak) mellett az ellenzék fikázásában! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.