A műsorvezető Szily Nóra az elmúlt két évben nehéz időszakon ment keresztül, megpróbáltatások sora elé állította az élet – írja a Blikk.hu.

Így keresi az igazit Szily Nóra
Fotó:RTLKlub

Nem éppen a legboldogabb időszakán van túl Szily Nóra: az édesanyja után az édesapja is elhunyt, így a gyermeki énjét is gyászolta. Ráadásul a pandémia időszakában a munkáit is elvesztette, emiatt pedig nagyon szenvedett ezidő alatt a haszontalanságtól.

Megcibált az elmúlt két év, de nem panaszkodom, hálát adok, hogy itt vagyok, élek és már bizakodom

– mondta a Best magazinnak a műsorvezető. Ám mostanra végre úgy érzi, nyitott egy új kapcsolatra. Szily Nóra már kétszer férjhez ment, de mindkét házassága válással végződött. A koronavírus alatt egy barátja unszolására beregisztrált egy online társkereső oldalra, de a társát még nem találta meg.

Nem megmentőre vágyom hiszen rendben vagyok, nem támaszkodni akarok, hanem szövetségest találni

– tette hozzá.

Forrás:Blikk.hu
Címlapkép:RTLKlub

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Elég öreg már - még csak most keresi az igazit? És, ha megtalálja?
jesz
végre egy olyan társkereső, aki nem vagyonos támaszt keres, hanem egy szövetségest a mindennapokra. Szily okos, kedves, szerethető, remélem rátalál a szövetséges...

Mint eddig láthattuk, a celebnőink csupa jómódú támaszt keresnek...nos aki televan pénzzel, az például nem a lovon fordítva ülő Sacit, vagy a hisztis fitnessladyt keresi...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.