A mi kis falunk című sorozatból ismert Molnár Áron követeli, hogy legyen következménye Eszenyi Enikő viselkedésének – írja a blikk.hu.

Eszenyi Enikő még mindig kereszttűzben: most A mi kis falunk sztárja szólalt fel ellene
Fotó: MTI/Mohai Balázs

Már jó ideje gyűrűzik az Eszenyi Enikő körül kialakult botrány. Most az újonnan támadt felháborodás oka Gy. Németh Erzsébet, a kultúráért felelős főpolgármester-helyettes 24.hu-nak adott interjúja. Ebben ugyanis többek között azt mondta, a volt Vígszínház igazgatójának botrányos viselkedése és a zaklatási vádat kivizsgálására létrehozott felügyelőbizottság nem joghatóság vagy bűnüldözőszerv, ráadásul a vallomást tevők névtelenséget kértek.

A blikk.hu szerint azért is történhetett meg, hogy Eszenyi újra színházban dolgozik, Kecskeméten rendez, sőt egy színházi fesztivál zsűritagjaiként is szerepel. Molnár Áron, A mi kis falunk sztárja, aki szintén megvádolta Eszenyit verbális abúzussal és agresszív viselkedéssel, a Facebook-oldalán követelt újabb vizsgálatot.

Egy évvel ezelőtt a Budapest Városháza előtt bízva abban, hogy lesz következménye 70 ember vallomásának a Vígszínházban történt eseteknek.

Nem igaz, hogy eddig tartott a Főváros hatásköre, ahogy ezt Gy. Németh Erzsébet állítja. Ha nem sikerült megállapítani, hogy történt-e verbális és fizikai abúzus és hatalommal való visszaélés Eszenyi Enikő igazgatói regnálása alatt, akkor ez a vizsgálóbizottság inkompetens volt. Vizsgálják újra a nyilatkozatainkat büntetőjogásszal, vagy a Biztonságos terek csapatával és hozzák nyilvánosságra, hogy jogosak voltak-e az állításaink, vagy sem. Amíg ezt nem teszik meg, addig a dilettánsok és ostoba emberek hazugnak bélyegeznek minket. Minket, akiknek volt bátorságunk beszélni nyilvánosan. Minket, akik bíztunk a Fővárosban, hogy valódi következménye lehet a történeteinknek. Még mindig ezt mondjuk: legyen végre eredmény és következmény. És addig fogjuk mondani, amíg nem lesz!

– zárja az írását, amelyhez megosztotta a 24.hu-interjút is.

Forrás: blikk.hu, 24.hu
Fotó: MTI/Mohai Balázs

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
Még mindig az SZFE ügybeni "nonkonform efftársiassága"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.