Se Magyarországon, se Romániában nem tudott nyereséget elérni Lénárd András vállalkozása. Negyedével esett vissza a Tiltott Csíki Sört gyártó Lixid Projekt Kft. bevétele, a 2019-es 34,7 millió lej után csak 26 milliót (1,9 milliárd forintot) tett ki – a Maszol erről szóló hírét a Magyar Hang vette észre. A cég eredménye ennél is nagyobbat zuhant: amíg 2019-ben 1,1 millió lejes veszteséget volt kénytelen elszámolni, 2020-ra ez már ennek majdnem a kilencszeresére, 9,8 millió lejre (több mint 700 millió forintra) nőtt.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Sebaj, majd a hazai adózókkal kifizettetjük. Lényeg az erdélyi szavazatok megvásárlása.
RonaGyuri
Ha nem egy fityesznyikről lenne szó azt mondanám, hogy szellemes

Se Magyarországon, se Romániában nem tudott nyereséget elérni Lénárd András vállalkozása

Igen hiába a Hirschfeld Sámuel és Franz Anton Dreher öröksége, hogy csak a két legfontosabbat említsem, az igazi fityesz-matyar sör az nem más, mint „ Tiltott Csíki Sör”. Azt írja az újság, hogy „Hiába öntik bele a magyar közpénzt, így is veszteséges”!
Nos hogy úgy mondjam már ez magában is jellemző az orbáni rögvalóságra, de a vonatkozó hvg.hu-s cikk egy még ennél is karakteresebb dolgot említ:
„a csíkszentsimoni cég tulajdonosa, a magyar diplomata útlevéllel is rendelkező Lénárd András más vállalkozásaiban is jól teljesít, mármint a magyar közpénz elnyerésében.”
S még ez is semmi ahhoz képest, hogy legújabb terméke: „Barnamedve-ürüléket dobott piacra a Csíki Sörmanufaktúra, a konzervet Medve Trutyi néven lehet a neten megrendelni.”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.