Melamint találtak Szegeden egy gyerek tejitalban. Ez az a kínai, élelmiszerhamisításhoz adagolt műanyag, amitől tavaly 6 csecsemő meghalt az ázsiai országban. A kínai forgalmazót, aki ellenőrzés nélkül behozta az Unióba, keresik. A Cora levette a terméket a polcokról.

Forrás: delmagyar.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

menasagh
Hát ezért kell a magyar árú a polcokra !
zsolti
ki az aki "kínai tejitalt" vesz a gyerekének? tehát így odaoson a gurulós kocsival, és akkor anyukám adjál már ide abból kettőt, a gyerekeknek biztos ízleni fog.

mikor ott van ezerféle danone meg mindenféle termék, ami jó, lehet hogy nem sokkal egészségesebb, de legalább egymillió légy nem tévedhet...
Koronix
rajtam kívül szerintem senki nem ivott ilyet, én is csak egy kis nosztalgiázásból. :) tényleg nem hiszem, h ~350 huf-ért megvesznek egy ismeretlen 2 decis tejitalt, ami ráadásul nem is a tejpocnál volt, hanem egy teljes külön részen (ott is vadászni kell a kínai termékeket). hiszti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.