Curtis fiának anyja, Krisztike szerint a kétéves gyermeket nem kell összezavarni.

A Blikk cikke szerint különös szabály miatt nem láthatja Curtis kedvese, Barnai Judit kosárlabdázó párja kisfiát, Doncsit, hiába vannak együtt már egy éve.

Furcsa egyezség: Curtis mostani kedvese nem láthatja párja kisfiát

Fotó: Facebook/Curtis

A lap információi szerint a szabályt Curtis volt felesége, gyermeke anyja, Krisztike fektette le, mert szerinte amíg Curtis és új párja között nem fordul igazán komolyra a dolog, addig a gyereket nem kell kitenni annak, hogy megismerje vagy lássa az új párt. Emiatt nem volt ott Doncsi nemrég tartott második szülinapján és a keresztelőn sem Barnai Judit.

A pár egyik ismerőse arról mesélt a lapnak, hogy Curtis és volt felesége között rendezett a viszony a közös gyerek miatt, ugyanakkor szerinte már lehetne enyhülés a rapper új párja felé, hiszen Barnai Judit és Curtis több mint egy éve együtt vannak, kulcsuk is van egymáshoz, látszik, hogy komolyan gondolják a kapcslatukat.

Curtis korábban egy műsorban arról beszélt, hogy új párja és volt felesége még nem találkoztak, mint ahogy Judit sem ismerkedett össze Curtis kisfiával, aki szerint jól van ez így. Azt ugyanakkor nem tudta akkor a műsorban megmondani, hogy ez zavarja-e a kedvesét, mert erről állítása szerint nem szoktak beszélni.

Curtis egyik ismerőse a következőket mesélte el a lapnak:

Judit elfogadta, hogy személyesen nem találkozik Doncsival, de Curtis gyakran mutat neki fotókat, videókat a kisfiúról. Olyan is volt már, hogy videócseten látták egymást, de ez a maximum (...) Krisztike számára a fia a legfontosabb, és úgy ítéli meg, akkor marad harmonikus Doncsi lelke, ha nem találkozik Judittal. Curtis akármikor meglátogathatja, szervezhet vele programot, de talán még nem is töltötte Doncsi nála az éjszakát. Egyedül a nagybátyja, Tibi viheti el őt hosszabb időre, aki nagyon vigyáz rá.

A Blikk megkereste Curtist és Krisztikét is az üggyel kapcsolatban, ám nem érték el őket. Barnai Judit pedig a lap szerint bár nem cáfolta az értesüléseket, de nem akart a helyzetről nyilatkozni.

Forrás: blikk.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

istván irén
Én inkább ettől a drogos gecitől tiltanám el örökre krisztike normális vagy???
sokanvagyunk
Krisztike, maradj magadnak vagy bujkálj új jövőbeli pároddal, nehogy összezavard bárki lelkét is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.