Nagy Feró augusztus 20-án vehette át a márciusban neki ítélt Kossuth-díjat.

Nagy Feró nem tud betelni a Kossuth-díjával – Rendhagyó helyen tartja a trófeát
Fotó: MTI/Illyés Tibor

Egyelőre még a konyhában van, mert nem tudunk betelni a látványával, de természetesen a stúdiómban lesz a végső helye, a többi számomra fontos ereklye mellett. Most, hogy fizikailag is kézzel fogható ez az elismerés, már elhiszem, hogy megkaptam a Kossuth-díjat, bár még mindig a könnyeimmel küzdök. Eddig csak megmondták és papírom volt róla

– idézi Borsnak adott interjút a blikk.hu.

Az interjúban természetesen szóba kerültek a díjjal kapcsolatban Ferót ért támadások is. Ezekről így nyilatkozott:

 Ezek az emberek sem en­gem, sem a munkásságomat nem ismerik. Felületesen kö­vették a pályámat, tudják, hogy létezem, egy balhés csávónak tartanak, és ennyi. Ma már ezen könnyedén túllépek. Mindig azt kell megnézni ilyenkor, ki kritizál. Ha egy „senkiházi”, sikertelen személy mondja, engem nem érdekel. Ha mindezt egy igazán híres és olyan ember kérdőjelezné meg, aki letett valamit az asztalra, lehet, hogy meghallgatnám és elgondolkodnék azon, igaza lehet-e

– mondta, majd hozzátette:

Engem inkább politikai jellegű támadások érnek miatta, de meg sem hallom. Mindenkinek csak annyit tudok üzenni: tessék utánam csinálni, írni kell 40–50 jó nótát, és más is megkaphatja.

Forrás: blikk.hu, Bors, metropol.hu
Fotó: MTI/Illyés Tibor

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
40-50 ""jónótát"" már írták már néhányan és mégse lettek Kossuth díjasok.
A nótáid a kisebb tételek, a se .nyalásod a díj alapja. Zenei vonalon lassan Ákos díjnak is lehet hívni, az első ""kiérdemesült"" jogán.
Ahogy a ""színészi"" vonal is egyre inkább ""Szamóca díj"" lett.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gina
Ez a vén szenilis örülhet,, mert a világon nem kapna csak rohadt epret,, tipikus magyar stilus, de látni ki adta át ... hát egy alja cigány és seggnyalója, ez a dij már nem az igazi,, szégyen ////
fűre lépni szabad
Amikor még fiatal voltam és bohó, már akkor is hányingerem volt ettől a fazontól.
Én sem voltam piskóta, de ettől az embe... csótánytól mindig undorodtam.

Természetesen rajta kívül mindenki úgy tudja, hogy érdemtelenül kapta, és pont vele szállt a sírba a Kossuth-díj megbecsültsége - ahogy Bayer Zsolttal a Magyar Érdemrend lovagkeresztjének megbecsültsége.
A csótány meg a féreg... Szembe köpni való hulladékok!
fűre lépni szabad
@Pegero: Még is az van... lesz - valamiért, nem is tudom miért -, hogy te, meg a hozzád hasonlók mennek a levesbe Armageddonkor és nem én.

Mit tudsz a második halálról, kisgumicsizma?
fűre lépni szabad
@Pegero: Ja, és ne írd be a keresőbe és ne másolgassál ide minden szart, mert nem az a lényeg hogy mások mit tudnak (rosszul), hanem az, hogy TE mit tudsz (vagy nem tudsz), mert a tudás hatalom!
Szóval, mit tudsz a második halálról, pajero?
fűre lépni szabad
@Pegero: Nem az a baj, hogy nem sokat tudsz... Én inkább úgy fogalmaznék, hogy semmit nem tudsz (a kettő nem ugyanaz!), hanem az a baj, hogyha erről nem tudsz semmit, akkor másról sem... Ezt megismétlem, mert ez a lényeg: Ha erről nem tudsz semmit, akkor másról sem tudsz semmit !!!
Ez pedig azt jelenti, hogy nem vagy keresztény - ahogy a többi fideszes-orbánista sem. Bezony, ezt írd és mond: a fideszes-orbánisták között egyetlen egy keresztény sincs! És erre mérget vehetsz !!!

Pont azért nem lehet veletek értelmesen beszélgetni, mert buták vagytok, mint a föld.
A linkelt képeidet nem nézem meg, mert a korábbi tapasztalatok alapján: bénák, nem viccesek, primitívek... És inkább rátok illenek.
istván irén
ez a Kossuth díj pont olyan is , mint ez műfogas majom, én banánt adtam volna neki

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.