Már jó ideje pletykálják, hogy igen csak megromlott a viszony Harry és Vilmos között. 

Ismét teljes a testvéri összetartás: így beszélget egymással Harry és Vilmos FaceTime-on

Fotó: DOMINIC LIPINSKI / POOL / AFP

A sussexi hercegi pár tavaly az Egyesült Államokba költözött, Archie nevű fiúk után elnevezett jótékonysági alapítványuk székhelyét is Kaliforniába helyezték át. Ezután a testvérek egyáltalán nem álltak szóba egymással, hasonló módon, mint ahogyan Meghan sem hajlandó tárgyalni a családjának apai ágával, igaz ők gyakorta meg is tesznek mindent azért, hogy a lehető legrosszabb színben tüntessék fel a hercegnét a világ előtt.

Vilmost teljesen elvakította Harry és Meghan döntése és közleménye. Hihetetlenül megsérült, ugyanakkor ott van a saját családja, akikre összpontosít és igyekszik továbblépni

– mondta tavaly egy ismerősük.

Harry és Vilmos egy éven át nem látták egymást, és a kapcsolatot sem tartották. Áprilisban néhai nagyapjuk, Fülöp herceg temetésén találkoztak újra, ám ekkor sem merültek el túlságosan egymás társaságában. A meglepetés Diana szobrának avatásán érkezett, amikor a testvérek nevetve érkeztek meg a palota kertjébe. Ekkor úgy tűnt, sokat javult közöttük az elmérgesedett viszony, Harry azonban nem sokkal később már vissza is tért a feleségéhez, és annyiban maradt a dolog. Az Us Weekly most mégis arról számolt be, hogy a testvérek nem engedték el egymás kezét – ahogyan a feleségeik sem.

Tudok arról, hogy ők négyen beszélgetnek egymással Zoomon és FaceTime-on. Nagyon közel állnak egymás hoz

– árulta e Pearce Stewart, a Diana: The Voice of Change című könyv szerzője.

Stewart hozzátette, hogy ezek a beszélgetések kötetlenek, csevegés közben Katalin gyakran a konyhában tüsténkedik, miközben a Vilmos teát készít, így beszélgetnek Harry-ékkel. Ez persze nem azt jelenti, hogy minden vitát félretettek, a cambridge-i hercegi pár azonban igyekszik kimaradni a skandalumokból, és annyi békét kínálni Meghannak és Harry-nek, amennyit csak tudnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.