Egy belga egyetemen azt kérték az IT-osztálytól, hogy az e-mailekben ne szűrjenek meg bizonyos szexuális kifejezéseket, mert ez megnehezíti egy kiállítás megszervezését. “Fallosz. Norma és forma” - ezzel a címmel rendez kiállítást jövőre a belgiumi Genti Egyetem, amely elé azonban a szervezőmunka során nem várt akadályok tornyosultak. A kiállításhoz szükséges erotikus segédeszközök neve, illetve a szervezés során használt kifejezések fennakadtak az egyetem spamszűrőjén. A szervezők azt vették észre, hogy minimálisra csökkent az e-mail forgalmuk, ezért az egyetem IT-szakembereitól kérték a beállítások módosítását – számolt be a hírről a VRT belga közszolgálati csatorna.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nekem már megint egy klasszikus vicc ugrott be

„Fallosz. Norma és forma” - címmel rendeznek kiállítást jövőre a belgiumi Genti Egyetemen

A vrt.be belga közszolgálati csatorna beszámolója „GUM bereidt nieuwe expo voor over de fallus en moet aan ICT-collega's vragen om woorden met seksuele connotatie door spamfilter te laten” szerint a szervezőmunka során nem várt akadályok merültek fel, mert a „szervezés során használt kifejezések fennakadtak az egyetem spamszűrőjén”
Nos ez egy dolog, de nekem a dologtól egy klasszikus vicc ugrott be:
Férfi nemiszerv kiállítást rendeznek. Az egyik tárló előtt egy anyóka elmélyülten szemlélődik. Egy pasas odamegy hozzá és odasúgja:
Tetszik mi, Nyanya!
Mire ő: De uram, kikérem magamnak!
A válasz: nem hiszem, hogy kiadnák! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.