Van ez a Bayer nevű ember. A kormánypártok vezérlő csillaga. Az “Írófejedelem”. Aki egykor magát tündöklő tehetségű szépírónak gondolta látni, de miután más ezzel nem volt így, kénytelen lett havi pár millióért (meg egy várbeli lakásért) áruba bocsátani a klaviatúráját a szélsőjobboldal becsatornázása érdekében.

Forrás: b1.hvgblog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Zsóti már megint nem bír magával

Itt már szó sincs becsatornázásról, s végképp nem amnéziáról

a neves blogger nickgrabowszki „Bayer amnéziás lett, már elfelejtette, hányszor fenyegetőzött erőszakkal” címmel írt postjában az 5számú újabb méretes hazugságáról elmélkedik. Már maga a cím is túlságosan elnéző, hiszen sem amnéziá-ról, sem lett-ről, sem pedig felejtés-ről sincs szó, csak és csupán szimpla – ráadásul igen primitív -, tudatos HAZUGSÁG-ról.
Hasonlóképp az első bekezdés vége is mellé ment. Lévén szó sincs „áruba bocsátani a klaviatúráját a szélsőjobboldal becsatornázása érdekében.”!
Már ez az áruba bocsátás is sántít. Nála különösen, de az egész orbáni elit esetében ez már vakhít. Ami pedig a „szélsőjobboldal becsatornázása” dolgot illeti egyfelől szó sincs becsatornázásról, a szélsőjobb valamiféle felhasználásától a hatalom érdekében, ők maguk a szélsőjobb. Sőt az európai szélsőjobb fogalmánál is sokkal inkább szélsőségesebb.
Ami pedig a cikkben tárgyalt „felkoncolosdi”-t illeti ő az ő belső kényszere az más, mert rá/rájuk más földi és isteni (sőt valójában még az isten is más) törvények vonatkoznak. Legalább is a „belső kényszer” –től úgy tűnik! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.