Polyák Lilla, Wolf Kati és Tatár Csilla is kommentálta a hírt – szúrta ki a blikk.hu.

Hazai hírességek üzentek Kocsis Tibinek coming outja utánFotó: @kocsistibo/Instagram

Ahogyan mi is megírtuk, az énekes Kocsis Tibi a napokban D. Tóth Kriszta Elviszlek Magammal című műsorában coming outolt, azóta pedig már a szerelmét is megmutatta. A hír persze nem maradt visszacsatolás nélkül, többen, köztük hírességek is kommentálták a hírt – írja a blikk.hu.

Ez ma itthon nagyon nehéz. Tudjuk. Megítélnek. Ma semmilyen formában nem trendi itthon 'másnak' lenni. De hiszek benne, hogy vállalni kell magunkat, magatokat a boldogságért. Büszkék vagyunk rád, Tibó! Csodálatos ember vagy! Szeretünk

– írta Polyák Lilla. De Tatár Csilla sem hagyta szó nélkül az énekes boldogságát:

Hidd el, sokan azok közül, akik ezt látják, most azt érzik, hogy végre tudnak mélyen lélegezni, hogy leszálltak a mellkasukról. A szerelem, az szerelem.

Wolf Kati nemcsak Tibinek, hanem párjának, Lacinak is üzent:

Tibó és Laci, szuper barátaim, bátrak, jószívűek, okosak és értékesek! És én nagyon boldogan olvasom itt a kommenteket is, milyen jó látni, hogy értelmes, normális lelkületű emberek követnek! Igen, mindenki szerethesse azt és úgy, ahogy neki és a párjának jó.

Forrás: blikk.hu
Fotó: @kocsistibo/Instagram

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Namely: jesszus ember, te kész vagy.
Ennyi butaságot alvás helyett.
Hogy neked semmi közöd hozzá, az nem jelenti, hogy ne beszélhetnének róla.
Te még ennyi sem vagy, egy bohóc sem, aztán nézd, mit össze nem hordasz itt. Ezt kérte valaki?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Namely
@Aki Én: @csipetke: @simmering73: @Shiikari: 4 ember is küldött kommentet a kommentemre, de egyiknek sem volt annyi esze, hogy 1 épkézláb érvet felhozzon az ott olvasható észérvek ellen.
@Shiikari: a te kommentedre csak annyit, hogy helyesen "ehhez".
@csipetke: ez hogy jön ide? Nyilván sehogy.
@simmering73: akkor most bizonyítsd be, hogy aki a pride-maffia ellen felszólal, az buzi. Tudom, azt most nem akarod, mert nem és kész.
@Aki Én: "Hogy neked semmi közöd hozzá, az nem jelenti, hogy ne beszélhetnének róla."
A szexualitás magánügy. A gond azzal van, ha mindent örökösen erre fűznek fel, mindent ezzel magyaráznak. De ha már itt tartunk, szerinted mi értelme van ennek a coming out-nak, pride-nak?
Namely
@Nessy: azért, mert ez egy troll, aki a nickjét lopja.
Nessy
Ami azt illeti nem emlékszem kristály tisztán, hogy melyik oldal is csinált gyerekvédelmi törvény címszó alatt egy kimondottan homofób torvényt, és miért is zengett a királyi média és a hívek "buzi" kórusa. Ergo azok a gyerekek, akik eddig nem is foglalkoztak ezzel, most a neten, meg egymástól szerzik be az ismereteiket. Hiszen szakembertől nem kaphatnak felvilágosítást! És mielőtt valaki félre értene, én az iskola pszichológusra, védőnőre, pedagógusra olyan aki merné vállalni gondoltam. Csak az manapság már nem igazán akad.aki ezt felvállalná, hiszen nem teheti, csak akit a kormány érdemesnek tart e feladatra.
mzp
- Miért nem megy a róka lövészetre?
- Mert ott mindig meghúzzák a ravaszt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.