Jelenleg a szubintenzíven kezelik, de szerencsére már jobban van.

A Bors olvasói információi alapján arról számolt be, hogy a Pa-död-dő együttesből ismert Lang Györgyit hétfőn hajnalban kórházba kellett szállítani agyérgörcs miatt, ezt később Falusi Mariann is megerősítette a lapnak. 

Agyérgörccsel került kórházba Lang Györgyi

Lang György és Falusi Mariann

Fotó: Facebook/Lang Györgyi hivatalos oldala/videórészlet

Falusi a lapnak elmondta, éjjel kettőkor jött el Lang Györgyitől, nem tapasztalt semmi különöset, és azt is tudja, hogy reggel négy-öt óra felé szokott lefeküdni. Zenésztársa őt riasztotta, mikor úgy érezte, rosszul van.

(...) Utólag elmondta, hogy akkor még minden rendben volt, reggel viszont már kevésbé tudta mozgatni a kezét, emellett nehezebben beszélt, ezért jobbnak látta, ha felhív. Az orvosok közölték velünk, hogy hajnalban agyérgörcse volt. Megnézték és bevitték a kórházba, gyógyszereket is kapott. Györgyi most már a szubintenzív osztályon fekszik, tehát már jobban van és semmiféle tünete nincsen

- mondta el a lapnak Falusi Mariann, aki azt is hozzátette, hogy zenésztársa már jól van, tisztán és érthetően beszélt, kezeit is jól mozgatja. Azt egyelőre nem tudni, hogy mi okozhatta az agyérgörcsöt. A két barátnő pár napja érkezett meg egy egyiptomi nyarlásból, ahol kipihenték magukat. 

Kipihentük magunkat, csodálatos időnk volt. Harminc fokos volt a tenger, fürödtünk, napoztunk. Györgyi is szép barna, legalább jól mutat a hófehér kórházi ágyon

- tette hozzá viccelődve Falusi Mariann.

Forrás: borsonline.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
-Kovács!
-igen tanárnő?...
-mi volt veled egy hónapig, hogy nem jártál iskolába?
-agyhártyagyulladásom volt...
...
...-haha...ahhoz agy is kell...(szólt egy hang a hátsó sorból)
terlasz
Ha a "jóindulat" gyógyítani tudna...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.