Mohácsi Viktória elmondta: a romákat ért támadások miatti fellépése miatt naponta többször is életveszélyes fenyegetéseket kapott, ezért rendőri védelmet kért és kapott Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti minisztertől. Közlése szerint nemcsak őt, hanem lakását is védi a rendőrség a nap 24 órájában.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adsl70
antonka:
mert jo biznisz mind politikai es anyagi oldalrol. Ugye a ovoda es iskola foleg nekik kulonlegeset kell amibol majd jut mas zsebekbe is.. es termeszetesen hozza lehet es kell kapcsolni egy civil kontrolt, ami majd ertekeli a teljesitmenyt. Minden civil szervezetkent kezdik es alakulank at politikai partba es ha sikeresek akkor lehet meg a kormanyt is alakithatnak .. :-D
Kicsit elmelkedek, ha amerikanak lehet egy Obama akkor nekunk is lehet(NE) akar jol is hangzana M Viktoria elnok vagy koztarsasagi.... :-)
alband
Ennek a nősténybaromnak a védelmét ki fogja kifizetni?
Mit keres Magyarországon,tudomásom szerint Brüsszelben lenne a helye?!
adsl70
most itt zajlik az elet es itt lehet politikai porondon alkotni es talan kozeledik a valasztas amiben neki is sikeresnek kell lenni. Most lehet a sajat kasztjaban a voksokat gyujtogetni es hatalmi piziciot javitani. Politika mindig a legmocskosabb dolog volt a vilagon es meg az is marad.
Van egy video amiben a bank tortenete szerepel aki ismeri a linkjet az lenne olyan kedves es koszonom elore is :)
ugyeugye
@adsl70: jaja itthon kell a muníció - szdsz egy embert se tud bejuttatni az EP választásra!
basatu
ugyeugye Megmondtad a tuttit,ugyanis pont ők akiknek a kisded játékaik között szerepel a rasszizmus és nácizmus üvöltése.Ők azok akik tulajdonképpen ezt gerjesztik,bár már néhány esetbe pofára estek.
piros64
ne félj semmit majd a rendőrök,... ja madnem nem fejeztem be a mondatot, vigyáznak rád, AZ ORSZÁG PÉNZÉN, ORSZÁG? NÉP VAGYONÁN.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.