Igazi népharag zúdult Jázmin Viktóriára, a Magyarországot a világversenyen képviselő szépségkirálynőre, amiért a népviseletet bemutatandó körben egy 10.000 forintos Zara ruhában lépett a színpadra. 

A 24.hu cikkéből kiderül, hogy Jázminnak a járványhelyzet miatt kellett végül egy Zara ruhában kiállni a kifutóra, amit online rendelt meg magának már Izraelben.

Zara ruha: eltűntek a magyar szervezők, minden indulat a vétlen magyar szépségkirálynőn csattan

Fotó: MENAHEM KAHANA / AFP

A magyar versenyzőnek Richard Alexander Atelier tervezte a ruháját, akinek három nappal a show előtt kellett volna megérkeznie az eseménynek helyet adó Eilatba. Viszont Izraelben szigorítottak a beutazáson a Covid miatt, így a divattervező hiába adta be a beutazási kérelmét, túl későn reagáltak rá érdemben. A szülők mindent megtettek, hogy a divattervező időben ki tudjon jutni Izraelbe, még a magyar külügyminisztériumhoz is eljutott az ügy, de meghiúsult a tervező és a ruha kiutaztatása. A szülők szerint Jázmin Viktória a visszalépést fontolgatta, de a főszervezők ragaszkodtak ahhoz, hogy szerepeljen.

A többi versenyzővel ellentétben Jázmint egyáltalán nem kísérte magyar stáb, amin meg is lepődtek a szervezők, és családi támogatás nélkül ki sem tudott volna jutni a versenyre. A család nem érti, hogy magyar szervezők miért nem szólalnak meg az ügyben.

Forrás: 24.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsó
Itt valaki egyszerűen csak nem adta át időben/nem a megfelelő összeget adta át valakinek. Kizárt ugyanis, hogy ez a nyomott arcú béka lenne a legszebb bármelyik random tízfős társaságban, nem még egész Magyarországon. A kedves apukája, vagy a fickója kialkudta neki a győzelmet, de ki már nem fizette, hát utólag jól kib…abráltak vele. Így járt, legközelebb ne induljon egy ronda lány szépségversenyen.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Emmersson71
Én meg azt nem értem, miért érdekel még mindig milliókat ez a húspiac?! Ilyenkor nem tárgyiasítják a nőket?
Ha a nők szépségét versenyeztetik - szépségverseny, vagy mifasz?!? -, akkor mit számít, hogy nemzeti a viselet vagy turkáló..ha jól áll? Ha szépségverseny, akkor miért lényeges, hogy az épp magát illegető nőnemű lény egyébként kerámiákat készít, netán önkéntes állatmentő?!

Szóval, ki a faszt érdekel ez a marhaság?
sveikukac
@Emmersson71: Teljesen egyetértek minden szavaddal, miközben várom a bejelentést arról, hogy végre jóság-versenyt hirdettek valahol. Ha valaki szép, köszönje meg Istennek ezt a nem csekély ajándékát, de mire fel büszke rá??? Tett érte valamit??!!?? Van mögötte bármiféle teljesítmény, valós érték???
Rockxy
népharag?
milyen is az a népharag?
az elme roggyant lumpen prolik visítozása?
ja, és a szépségből nem kellene versenyt csinálni, mert az meg egy másféle roggyanás. :)
Borsó
Itt valaki egyszerűen csak nem adta át időben/nem a megfelelő összeget adta át valakinek. Kizárt ugyanis, hogy ez a nyomott arcú béka lenne a legszebb bármelyik random tízfős társaságban, nem még egész Magyarországon. A kedves apukája, vagy a fickója kialkudta neki a győzelmet, de ki már nem fizette, hát utólag jól kib…abráltak vele. Így járt, legközelebb ne induljon egy ronda lány szépségversenyen.
Csizmás Kond
„Madárt nem esmérjük máskép, csak tollárúl,/ Ki micsoda nemzet, látjuk gúnyájárúl,/ Ne járjon magyar úgy, ki mint citront árúl,/ Nemzetem törvényt tégy, kérlek, a ruhárúl.”
Emmersson71
@Csizmás Kond: Ha a sors citromot ad, kerítek hozzá tequilát ;)
human
@Borsó: Hát itt valami tényleg lehet a háttérben amiről talán még a hölgy sem tud. Tényleg mintha a szervezők összevesztek volna a háttérben.
Ez persze csak konteo, de lehet, hogy a NER is kénytelen az erőforrásokat a legfontosabb területekre átcsoportosítani. Megy az összes lóvé a propagandistáknak, közvélemény kutatásra és a Kubatov-lista bővítésére, hogy Orbán és a kiccsalád megússza börtönt.
jesz
a térgyekalácsa úgy néz ki, mintha sokat térgyelt volna...itt már az ima sem segít.
Emmersson71
@jesz: Diszkóban...
- Szia, cica..nem megyünk ki dumálni?
- De nagyon esik!
- Nem baj, térdelhetsz a cipőmre...
DURBINOS
Hát, kicsit sem szép a lelkem... Rúzsa Sándor mondá vala: HIBBECSÚF...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.