Igazi népharag zúdult Jázmin Viktóriára, a Magyarországot a világversenyen képviselő szépségkirálynőre, amiért a népviseletet bemutatandó körben egy 10.000 forintos Zara ruhában lépett a színpadra. 

A 24.hu cikkéből kiderül, hogy Jázminnak a járványhelyzet miatt kellett végül egy Zara ruhában kiállni a kifutóra, amit online rendelt meg magának már Izraelben.

Zara ruha: eltűntek a magyar szervezők, minden indulat a vétlen magyar szépségkirálynőn csattan

Fotó: MENAHEM KAHANA / AFP

A magyar versenyzőnek Richard Alexander Atelier tervezte a ruháját, akinek három nappal a show előtt kellett volna megérkeznie az eseménynek helyet adó Eilatba. Viszont Izraelben szigorítottak a beutazáson a Covid miatt, így a divattervező hiába adta be a beutazási kérelmét, túl későn reagáltak rá érdemben. A szülők mindent megtettek, hogy a divattervező időben ki tudjon jutni Izraelbe, még a magyar külügyminisztériumhoz is eljutott az ügy, de meghiúsult a tervező és a ruha kiutaztatása. A szülők szerint Jázmin Viktória a visszalépést fontolgatta, de a főszervezők ragaszkodtak ahhoz, hogy szerepeljen.

A többi versenyzővel ellentétben Jázmint egyáltalán nem kísérte magyar stáb, amin meg is lepődtek a szervezők, és családi támogatás nélkül ki sem tudott volna jutni a versenyre. A család nem érti, hogy magyar szervezők miért nem szólalnak meg az ügyben.

Forrás: 24.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsó
Itt valaki egyszerűen csak nem adta át időben/nem a megfelelő összeget adta át valakinek. Kizárt ugyanis, hogy ez a nyomott arcú béka lenne a legszebb bármelyik random tízfős társaságban, nem még egész Magyarországon. A kedves apukája, vagy a fickója kialkudta neki a győzelmet, de ki már nem fizette, hát utólag jól kib…abráltak vele. Így járt, legközelebb ne induljon egy ronda lány szépségversenyen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
„Madárt nem esmérjük máskép, csak tollárúl,/ Ki micsoda nemzet, látjuk gúnyájárúl,/ Ne járjon magyar úgy, ki mint citront árúl,/ Nemzetem törvényt tégy, kérlek, a ruhárúl.”
Emmersson71
@Csizmás Kond: Ha a sors citromot ad, kerítek hozzá tequilát ;)
human
@Borsó: Hát itt valami tényleg lehet a háttérben amiről talán még a hölgy sem tud. Tényleg mintha a szervezők összevesztek volna a háttérben.
Ez persze csak konteo, de lehet, hogy a NER is kénytelen az erőforrásokat a legfontosabb területekre átcsoportosítani. Megy az összes lóvé a propagandistáknak, közvélemény kutatásra és a Kubatov-lista bővítésére, hogy Orbán és a kiccsalád megússza börtönt.
jesz
a térgyekalácsa úgy néz ki, mintha sokat térgyelt volna...itt már az ima sem segít.
Emmersson71
@jesz: Diszkóban...
- Szia, cica..nem megyünk ki dumálni?
- De nagyon esik!
- Nem baj, térdelhetsz a cipőmre...
DURBINOS
Hát, kicsit sem szép a lelkem... Rúzsa Sándor mondá vala: HIBBECSÚF...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.