Eddig ők utaztak le felesége szüleihez Bajára, ott volt a nagy családi dzsembori, de most a család megy hozzájuk, mert Ambrus második gyermeke még nagyon kicsi, és így nem akartak utazgatni. Az egykori Viskis rabló édesanyjával bár kibékült, de nem fognak együtt karácsonyozni valási okok miatt.

A Borsnak adott interjút Ambrus Attila, az egykori Viszkis, aki szabadulása óta keráiák gyártásából él, és novemberben született meg a második gyermeke. 

Rendhagyóan telik a karácsony Ambrus Attiláéknál

Fotó: YouTube/TV2

Ambrus Attila alapnak elmondta, korábban az volt a bevett szokás, hogy felesége családjához utaztak le Bajára a családi dzsemborira, ám most a pici gyerekkel ezt nem vállalták be, helyette anyósáék, sógora és párja jönnek őhozzájuk. 

Hogy párja válláról levegye a karácsonyi főzés terhét a két gyerek ellátása mellett, úgy döntöttek, hogy rendelni fogják az ételt. 

Ambrus Attila néhány hónapja, évtizedek után békült ki anyjával, ám a nő a karácsonyt mégsem tölti velük, és ennek vallási okai vannak.

Az édesanyám Jehova Tanúja, ők pedig a vallási nézeteik miatt nem ünneplik a karácsonyt. Nekik más az értékrendjük ezzel kapcsolatban is. Nem tudok mit kezdeni ezzel. Vagy tudomásul veszem vagy bevágom a durcát. Viszont én azt vallom, hogy addig kell a szeretteinkkel együtt lenni és tartalommal megtölteni az életet, ameddig ezen a világon vannak. Utána már hiába bánjuk, ha valamit elrontottunk.

Ambrus hozzátette, anyai féltestvére és lánya is ugyanebben az egyházban vannak, de ők már lazábban kezelik ezeket a dolgokat, nem olyan "bigottan", mint az anyja. 

Idén nyáron már két hetet náluk vendégeskedett az anyja, ám a második unokáját – Magort, aki novemberben született – még nem láthatta. Várhatóan tavasszal fognak Ambrusék Erdélybe utazni, erről a következőket mondta a lapnak:

Valószínűleg tavasszal megyünk Erdélybe és nagyon szívesen meglátogatjuk. Mi úgy tartjuk a kapcsolatot, hogy vagy ő hív fel telefonon vagy én keresem.

Ambrus Attila az interjú végén még azt is elmondta, hogy neki mennyi kell, hogy karácsonyi hangulata legyen:

December elején kivilágítottam a házat, a karácsonyi hangulathoz nekem ez bőven elég. Az ajándékokat illetően megbeszéltük a feleségemmel, hogy semmilyen felesleges dolgot nem veszünk, hogy ne legyen egy hatodik felesleges pulóver.

Azt is hozzátette, hogy mi számára idén  karácsonyi ajándék:

Nálunk a családban mindenki szeret énekelni, anyósom a karmester, a karácsonyi ajándékozásnál megvan a bevett koreográfia és karácsonyi dalokat énekelünk közösen. Megérkezett a fa alá az ajándék Magor személyében. Hálás vagyok az isteneknek egyrészt, hogy van egy ilyen csodálatos családom, másrészt pedig, hogy egészséges vagyok és el tudom tartani a kis aprónépet.

Forrás: borsonline.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
@Horizont: ez jó kérdés...már sok egy kicsit a pasi...érthetetlen, de a piacon nagyon népszerű.
jesz
@Horizont: így igaz...azt mondták, hogy tulajdonképpen kedves ember, mert csak a levegőbe lőtt, nem volt lövésből eredő személyi sérülés..

...itt tartunk...ettől már nincs lejjebb...bááár...azt hallottam győzikéék karácsonyát bemutatja valami tévé is...akkor mégis van.
vacsi
Ez a gazember gondol néha-néha az áldozatára?! Arra a szerencsétlen eladónőre, akit a hajánáj fogva rángatott ki a pult mögül?! Erről kérdezzétek, ne a baromságokról!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.