A népszerű műsorvezető Till Attila lebetegedett a koronavírus omikron variánsától, de szerencsére nagy baja nincsen, mert felvette a három oltást. Viszont beállt a dereka.

A karanténből üzent Till Attila, a népszerű tévés, aki ugyan felvette a három védőoltást, de még így is sikerült beleszaladnia az omikron variáns okozta megbetegedésbe – írja a Blikk.

Tilla üzent a karanténból, így érzi most magát

Fotó: Facebook/Till Attila hivatalos oldala/videórészlet

Tilla a Facebook-oldalán egy videóban számolt be a hogylétéről: jól érzi magát, jól viseli a megbetegedést, a náthája és torokfájása már elmúlt, de még mindig köhög. Hozzátette, hisz abban, hogy a három oltásnak köszönhető, hogy viszonylag gyenge tünetekkel vészeli át a fertőzést.

Ami érdekesség, hogy beállt a derekam. Tulajdonképpen mégsem minden rózsás, mert tegnap előtt este egy rossz mozdulattól beállt. Én lumbágós vagyok, ami azt jelenti, hogy 5-6 évente ez előjön és 5-6 évente derékszögben meghajlok, és utána semmit se tudok csinálni, Olyan leszek, mint egy Pinokkió fabábu

 - mondta el Tilla, aki a hátfájása ellenére azért jó kedvű és a bezártságot is jól viseli – családja ugyanis egy szobában különítette el, az ételt is csak beadják neki.

Egy következő videóban pedig arról számolt be, hogy végre kimehetett a kertbe a szabadba, bár azt is hozzátette, hogy a lumbágója miatt még mindig nem az igazi a mozgása.

Forrás: blikk.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
látszik szegényen milyen beteg...kicsit náthás lett,de az " új világrend " miatt csak karanténban hapcizhat...jól olvasom..?..
" aki ugyan felvette a három védőoltást, de még így is sikerült beleszaladnia az omikron variáns okozta megbetegedésbe "...az oltás működik, igaz ostobák?...mielőtt jön az ugatás, az oltatlan is csak prüszköl az omikrontól..
Eladott Ország
Nem te voltál a kotonos úr, a három nővérnél és azért van lumbágód? Javaslom a szamováros meleg teát. Attila őszinte ez az üzenet?!
previews.123rf.com/images/nevenm/nevenm1211/nevenm121100006/16240527-wooden-pinocchio-doll-with-his-long-nose-Stock-Photo.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.