A népszerű influenszer házaspár péntek este jelentette be, külön folytatják életüket. Gyerekeiket közösen nevelik tovább, de mi lesz így a közel 300 milliós közös vagyonnal?

Egy évig küzdöttünk, de mivel mindenkettőnknek más a szeretet nyelve, így elengedtük egymás kezét. Annyira szerettem volna, hogy működjön, ahogyan Csuti is, hiszen mindent megtett, hogy rendbe hozza a házasságunkat, ahogyan én is, de sajnos nem ment

- írta Edina a közleményben.

Hozzátette:

Csutival továbbra is segítjük egymást, dolgozunk együtt is és neveljük a gyerekeket. Próbáljuk feldolgozni ezt a nehéz helyzetet, ráadásul egy ideje már tart ez az állapot, így kérünk szépen mindenkit, hogy tegyetek ti is így és kíméljetek meg minket a rosszindulatú és ítélkező kommentektől.

A Blikk a vagyonmegosztás kapcsán megjegyzi: a 2020-ban több mint 135 millió forint árbevételt termelő közös cégük mellé a házaspár nemrég költözött be álomotthonába, amely a szakember szerint akár 150 milliót is érhet.

Nem ismerem ugyan a ház pontos paramétereit, de azt kell mondjam, az interneten fellelhető fotók és felvételek alapján ez a ház megér legalább százmillió forintot, de az ára egy eladás esetén akár 150 milliót is elérheti

– árulta el a Blikknek az ingatlanokkal foglalkozó szakember.

A lap hozzáteszi, ugyan mindkettejüknek vannak saját vállalkozásaik, a párnak az interneten elérhető nyilvános információk szerint két közös cége van. Az adatok elemzése alapján úgy tűnik, csak az egyik aktív, ez pedig az influenszereket képviselő Social Guru Kft. Ebben mindketten tulajdonosok. A cég a 2020-as évre leadott mérleg alapján jól működik, nettó árbevétele 135,6 millió forint volt abban az évben. 

Forrás: Blikk

Címlapkép: Facebook

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Baker
Tessík mondanyi, erreja zinfluenszerre jója fájzer?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.