Aggasztó biológiai tendenciák a gyermekvállalásban A férfiaknál az egyre kevesebb, és egyre gyengébb minőségű spermium, a nőknél pedig gyakran a korai petefészek-kimerülés, és a romló minőségű petesejtek miatt hiúsul meg a gyermekvállalás. Dr. Ősapay György, a Magyar Tudományos Akadémia doktora szerint az 1930-as évek óta a férfiak átlagos spermiumszáma 40 évente feleződött, emiatt évtizedeken belül […]

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
...köszönhetően a korcs amerikai genderideológiás baloldalnak...
namihami
@Csizmás Kond: Nagyon udvariasan kérem: Ezt fejtsd már ki egy kicsit bővebben. Mi az összefüggés a genderideológia és a férfimeddőség között?
Én nem vagyok a biológiai tudományok szakembere, ezért :: ""Kérlek, taníts!""
Azt már hallottam, hogy a rengeteg fogamzásgátló (amit a nők kipisilnek és bekerül a vízbe, amit aztán ivóvízzé tisztitanak, de ezek nem tisztulnak ki belőle) vészesen csökkenti a spermaszámot és aktivitást. De már a genderDUMA is? De jó, hogy engem és további családszaporításomat ez már (66 éves) nem érinti. Akkor én mehetek meghallgatni? Nincs már kockázatom, hogy sterillé dumálnak?
Csizmás Kond
@namihami: @Horizont: Mivel ilyen szépen kértek hát legyen...Tulajdonképpen az előző beíráson kissé túloz mert bár a bizonyos genderideologiai elméletek szerinti felfogásban élők nagyon nagy százaléka kezeli magát bizonyos hormon meg tudjaazizémilyen szerekkel hogy kivetkőzze a született nemét, az még csak egy bizonyos százaléka az emberiségnek. A mi valójában nagyban befolyásolja a férfí terméketlenségét az a mai étkezési szokások, testmozgáshiány, gyógyszerek, stb mert az alacsonyabb életszinvonalban élőknél ez nem annyira számottevő. A légköri szennyeződés szintén nagyon nagy befolyással van állítólag viszont ez is vitatható mert sok nagyonszennyezett területen sokszoros a szaporulat más kevésbé szennyezetthez képest ...így megfelel ?
Qqberci
@Csizmás Kond: Namármostakkor hol jön ehhez a genderelmélet? Vagy netalántán nem tudod, mi az, Cicuka?...
Csizmás Kond
@Qqberci: Neked is külön leírjam vagy el tudod olvasni amit az előbb előtted beírtam ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.