Egy hazai híresség szerint Kulcsár Edináék mindenkit megvezetnek a válásukkal azért, hogy újra címlapra kerüljenek.

Arcátlan kamu Kulcsár Edináék válási sztorija?

Fotó: MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

A napokban sokakat megdöbbentett a hír, hogy válik Kulcsár Edina és Csuti. A sztárpár a közösségi oldalaikon tudatták a követőikkel, hogy hiába próbálták rendbe hozni a házasságukat, egy év küzdelem után úgy döntöttek, külön utakon folytatják.

Most egy újabb pletyka röppent fel, amit egy olyan hazai hírességtől származik, aki elmondása szerint jól ismeri a párost. Ő úgy véli, hogy Edináék válása csak eszköz arra, hogy újra címlapra kerüljenek.

„Épp elég időt töltöttem együtt Edináékkal ahhoz, hogy kiismerjem őket. Ha másra nem, legalább erre jó volt a Nyerő páros, hogy kiismerjük egymás személyiségét, kicsit belelássunk egymás dolgaiba, titkaiba. Nem akarom bántani Edináékat, mert egy imádnivaló páros, és nagyon jó embereknek tartom őket, de most kicsit csalódtam bennük... És most bejelentették, hogy válnak. Pontosan tudom, hiszen sokszor beszélgettünk Edinával, hogy ez nem így van. Csak címlapra és figyelemre vágynak. Látták, hogy a Berkiéknek ez mennyire bejött, ők is egyik napról a másikra eltüntették egymást a közösségi oldalukról, aztán nem beszéltek senkinek róla, hogy mi van, csak annak, aki a legtöbbet ajánlotta nekik"

- mondta a neve elhallgatását kérő híresség, aki együtt szerepelt a Nyerő Páros 5. évadában Edinával és Csutival.

Forrás: promotions.hu

Fotó: MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
“Nem az a fontos, hogy igaz legyen, csak beszéljenek rólam” – vallotta Gábor Zsazsa.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.