Egy "gyanús" blogbejegyzésben láttak napvilágot a súlyos, elképesztő vádak. Igazságtartalmuk kérdéses. A blog kilétét és szerzőjét is homály fedi – bár a bejegyzés aláírásában Szilágyi Liliána húga neve szerepel, de kérdéses, hogy valóban Gréta írta-e ezeket a sorokat. Liliána menedzsere nem nyilatkozott az ügyben.

A blogbejegyzés tartalmáról a Bors írt elsőnek.

Elképesztő dolgokat állítanak Szilágyi Liliánáról egy gyanús blogban – vajon ki állhat mögötte?

Hosszú Katinka és Szilágyi Liliána a női 200 méteres pillangóúszás elődöntője után a 17. vizes világbajnokságon a Duna Arénában 2017. július 26-án. MTI Fotó: Illyés Tibor

Mint ismert, Szilágyi Liliána úszónő erőszakkal vádolta meg édesapját néhány hete. Húga, Szilágyi Gerda édesapjuk védelmére kelt korábban, és most újabb, megdöbbentő dolgokat írnak Liliánáról egy blogbejegyzésében – Szilágyi Gerda nevével.

Mindenki jobb, ha tudja, hogy a nővéremnél nagyobb szarkeverő nincs a világon. Jelenlegi kapcsolata csak alibi. Az, hogy ma is verseny sportolhat csak annak köszönheti, hogy gyengéd intim kapcsolatokat ápolt néhány kiemelkedő versenyzővel, akik befolyással bírnak a sportszakmában, mint Cseh László és Hosszú Katinka. Több kapcsolatot is tönkretett már zabolátlan természetével- élete maga a fertő. Hosszú Katinka is miatta hagyta el a férjét, de aztán csúnyán pofára lett ejtve ahogy sokan mások is

- állítja az írás szerzője. Hogy valóban Liliána húga fogalmazta-e meg a vádakat, azt egyelőre nem tudni. (Nem valószínű.) Azt sem tudni, kihez tartozik ez a blog, ahol megjelentek a fenti durva vádak.

A Gerda nevében indított blogon leírt elég súlyos vádakkal kapcsolatban a Life.hu megkereste Szilágyi Liliána menedzserét, aki csak annyit reagált:  

Jelenleg nem kívánunk nyilatkozni az ügyben

A kérdéses blog eredetiségéről nincsenek információink. (szerk.)

FRISSÍTÉS: Közben a Telexnek nyilatkozott Gerda édesapja, hogy visszaéltek Szilágyi Gerda nevével, ezért a 18 éves úszó feljelentést tett a rendőrségen. 

Azt mondta a lapnak, hogy a kisebbik lánya három héttel ezelőtt feljelentést tett a rendőrségen személyiségi jogokkal történt visszaélés miatt. „Mérhetetlenül szomorúvá tesz őt és engem is, hogy visszaéltek a nevével” – mondta Szilágyi Zoltán. Hozzátette: ő és lánya is elhatárolódnak a bejegyzésben leírtaktól.

Forrás: borsonline.hu, szilagyigerda.blog.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
..ezt a két testvért ki nevelte, hogy ennyire egymás ellenségei tudnak lenni ?
human
Nem zárom ki hogy ez a húgától és még az apjától is független dolog. Valami futóbolond akarja meglovagolni a sztorit szerintem. Mert azt feltételezni, hogy az apja idáig menne, hát inkább nem akarok belegondolni sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.