Az énekesnő egy ideje eltűnt a nyilvánosság elől. Hosszú idő után először töri meg a csendet. 

Janicsák Veca az elmúlt időszakban inkább a háttérben maradt, ugyanis több komoly gond is a vállára nehezedett. Annak ellenére, hogy kívülről úgy tűnt minden rendben van az énekesnő életében, valójában komoly küzdelmeket vívott: házassága tönkrement és egészsége is leromlott- írja a Blikk.hu

Janicsák Veca először beszél válásáról és arról, soha nem lehet gyermeke

Fotó: Wikipedia

Veca férjét, Ladányi Jancsó Ábelt az Ázsia Expressz második évadában ismerhette meg a közönség. Egy közös kislányuk is született 2016-ben, ám a gyermek érkezése után nemsokkal a pár komoly hullámvölgybe került és különköltöztek. Végül úgy tűnt sikerült felülemelkedniük a problémákon, 2017-ben pedig kimondták egymásnak a boldogító igent. Három év házasság után azonban 2020-ban végleg elváltak útjaik egymástól. 

Kiderült, hogy már a várandósága során is veszélyeztetett terhesnek bizonyult, ugyanis egy miómával küzdött. Az elváltozást ugyan sikeresen eltávolították, de újabb betegséggel kellett szembenéznie. Autoimmun beteg lett ami miatt mélyvénás trombózist kapott, majd 2020-ban egy vizsgálat során méhnyakrákot diagnosztizáltak nála.

– Az orvosom megkérdezte, akarok-e még gyereket, ha úgy döntök, ez lett volna az utolsó lehetőségem, de egyáltalán nem volt biztos, hogy sikerülni fog. Nem akartam kitenni magam újabb megpróbáltatásoknak, a kislányomnak szerettem volna adni minden időmet. A nagyon hosszú, komplikált műtét alatt kiderült, a méhem sajnos nem menthető, el kellett távolítani

– árulta el a megrázó részleteket Veca.

Az énekesnő elmondta, hogy mivel alapvetően zárkózott típus, így még nehezebb neki erről beszélni. Rosszul esett neki az is, amikor a műtét után egy reggeli műsorban megkérdezték: mikor jön a baba?

– Annyira jó lenne, ha az emberek megtanulnák, nem illik nőtől ilyet kérdezni

– magyarázta, majd hozzátette: sokan tabuként kezelik ezeket a témákat, és a nőiességhez kötik a női szerveket, de ő a műtét óta sokkal nőiesebbnek érzi magát.

Arról, hogy hogyan élte meg a válást, illetve milyen a viszony közte és volt férje között, a Blikk.hu cikkében olvashatnak. 

Forrás: Blikk.hu 

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.