Bár Stadler József éveket töltött börtönben csalásért, és nincs több iskolája a nyolc osztálynál, őt kérte fel a Budapest Corvinus Egyetem igazgatója, dr. Szirmai Péter arra, hogy előadáson fejtse ki véleményét a jövő üzletemberei számára többek között a mai magyar gazdaságról, a válságról.

Forrás: borsonline.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Evikati
@nanena: Nem az általános műveltségről, vagy az intelligenciáról van szó. Egy nagyon egyszerű ember, aki milliomos lett. Ehhez azért kell egy kis "ész", még akkor is, ha néha nem jött be neki.
Mereszanh
Én elhiszem, hogy van esze. Az sok embernek van, csak pofája nincs... és engem csak az zavar ici-picikét, hogy egy ilyen ember ugyan NE tartson már előadásokat, felháborító, nem hogy meghúzná magát még szerepel is... ez az ember totál hülyére vesz mindenkit... de télleg egy becsületes ember már nem is lehet elég meggyőző?
feriron
Aki tudja csinálja, aki nem tanitja...
guess
@nanena: bocsi;az utolsó vacsora sztori nagyon is nagy ötlet!arrol viszont nem hallottunk ,hogy felelősségre vonták azt az apehost aki vissza utalta az áfát...
nanena
@guess: Abban az időben mindenki tudta, hogy az áfa visszaigénylésével csalni lehetett. Van akit jogérzéke visszatartott (illetve munkájából akart megélni) volt aki ügyesen csinálta, volt aki bután. Volt aki félt a büntetéstől. Stadlernek erkölcse nem volt, s esze sem. Akik körülötte voltak, tudják, hogy ő elhitte a festményről, hogy valódi.
guess
@nanena: sztem az lényegtelen,h elhitte vagy sem,azok a bűnösök akik hagyták!de csak a Stadler vonult kaptárba,az apehnál meg még a portás is 400 000ft prémiumot kap...hah

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.