Azonnali hatállyal kirúgták Lengyel Tibort, a Magyarországi Mentődolgozók Szövetségének elnökét a mentőszolgálattól. Hadházy Ákos Facebook-oldalán tette szóvá a méltatlanságot.

Lengyel Tibort, a Magyarországi Mentődolgozók Szövetségének elnökét azzal a hivatkozással rúgták ki azonnali hatállyal, mert kiszivárogtatott egy esetlapot, melyet 2024. május 25-én az RTL Klub híradója mutatott be. A beteglapon azonosításra alkalmas adatok nem szerepeltek, mindössze annyi derült ki belőle, hogy egy betegnek sokat kellett várnia a mentőre – írja az atlatszo.hu.

A lap közölte, hogy a Mentőszolgálat összefüggésbe hozta a szakszervezeti vezetőt a kiszivárogtatással, és erre való hivatkozással azonnal fel is mentették őt. Az RTL Klub úgy tudja, hogy a fotót készítő mentőápolót szintén elbocsátották. Az ügyben meghallgatták a MOMSZ elnökét, majd ajánlott levélben értesítették, hogy megszüntették a munkaviszonyát. AZ RTL Klubnak a mentőszolgálat azt írta, hogy „bizonyíthatóan jogellenes adatkezelést valósított meg, amivel több törvényt is megsértett, ezért az érintett dolgozók szolgálati jogviszonyát azonnali hatállyal megszüntették”.

Emellett Hadházy Ákos sem mehetett el, és Facebook-oldalán közölte véleményét.

Hadházy Ákos kiakadt – "A mentőszolgálat gyakorlatilag összeomlott, és ez már életekbe kerülhet"

Fotó: MTI/Mónus Márton

Egy hősről szól a cikk, de el kell mondani, hogy változás csak akkor lesz ebben az országban, ha egy ilyen mocskos kirúgás után a bajtársak nem maradnak csendben és cselekvően tiltakoznak. A mentőszolgálat gyakorlatilag összeomlott, és ez már életekbe kerülhet. Közben folyamatosan tiporják azok jogait, akik még ott maradtak, és megfélemlítik őket, hogy ne beszéljenek. Aníg nem jönnek rá tömegek, hogy EGY embert ki kehet rúgni, de MINDENKIT nem, addig az ilyen áldozatok nem sokat érnek. De azért természetesen nagyon is fontosak

- írja.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
„Visegrádi Négyek” egyik alapítója Vaclav Havel Orbán Viktorról 2002-ben: "Ha ez az ember még egyszer hatalomhoz jut, Isten óvja Magyarországot, de még Európát is."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
Hogy le lehet rohasztani egy országot. A szemünk láttára. Az asszisztálásunkkal. Nem gondoltam, hogy ennyire gyáva, megalkuvó nép vagyunk, márpedig a gyáva népnek nincs hazája.
Menőmanó
Qrvaországban megint a rossz hír hozóját büntetik, nem azt aki a rosszat okozta.
Az olajszőkét mért nem rúgják ki, nem ért semmihez, minden rohad amihez köze van.
Nessy
@NKF: Ha majd egyszer szüksége lesz segítségre, ami csak sokára érkezik, és emiatt esetleg komoly problémái lehetnek később, akkor talán rájön miről beszélt Hadházy.
Toller Béla
Igaza van ennek az embernek! Gyáva népnek nincs hazája ! Dumálhat a tehén, a többi genya, itt bizony csak valami nagy összefogás segíthet a rendszer ellenében. Ez a rendszer tönkrevágja az országot meg az embereket ! Már kikezdi Európát is...és talán ez lesz a vége ?
Pági
@NKF: persze,mert nem tetsző eseteket nyilvánosságra hoz? Az nem unalmas, ami ebben az országban megy?
Billibácsi
Nem a Lengyelt kellett volna kirúgni hanem azt az öntelt, csicska parkettáncost!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.