A középkorú férfira a szomszédasszony rákiabált, amikor az megpróbált bejutni az éppen üres házba.

Kis magyar szürreál: lopni indult, de összecsinálta magát, ezért édesanyja vitt neki fehérneműt
A nő, aki ráijesztett a betörőre

A győrszentiváni polgárőrök mutatták meg az RTL Klub híradójának, hogy hol találtak rá a betörőre húsvéthétfőn.

Megkérdeztem a férfit, hogy az ingatlan, amin tartózkodik, az az övé-e, amire nemleges választ kaptam. Erre én felszólítottam, hogy ebben az esetben szépen lassan induljon el felém, vagy pedig én fogok odamenni érte

– mondta Apatoczky László helyi polgárőr.

A polgárőröket egy nő hívta, aki azt mondta, hogy a férfi éppen a bejárati ajtót próbálta kinyitni, mikor meglátta.

Az ajtónál térdepelt a fiatalember, majd erélyesen rászóltam, hogy mit keres itt, és szó szerint összekakilta magát a félelemtől. Sikongatva futott ki az ingatlanból

− közölte a sértett a csatornával.

Miután a bokrok közül előbújt, a polgárőrök megengedték neki, hogy telefonáljon valakinek, akitől ruhát kérhet.

Egyszer csak megérkezett az édesanyja, mivel felhívta, hogy kell neki tiszta alsónemű és nadrág. Szegényt nagyon sajnáltuk ebben a szituációban

− mondta el a sértett nő. A házat őrző harci kutya nem ugatta meg, feltehetően már járt erre. A polgárőrök szerint az is lehet, hogy a terepet mérte fel. A férfi a rendőröknek azt mondta, hogy csak a dolgát végezni ment hátra a bokrok közé. Ennek ellenére lopás kísérlete miatt indult ellene eljárás.

A videót ITT nézheti meg. 

Forrás: Index.hu, RTL klub

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Van, aki nem szarja össze magát. Orbán még bazsalyog is hozzá, miközben hegyi beszéddel szórakoztatja a közönségét. Hja kérem, lopni tudni kell. Vajon mire gondolt Medgyessy, amikor az ellenzéket arra intette, hogy tanulni kéne végre Orbán Viktortól? És miért feltételezi, hogy számot tarthat az érdeklődésünkre a véleménye? Milyen szánalmas látvány egy lejárt szavatosságú expolitikus, amikor el akarja hitetni magával, hogy szava van a közéletben.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Van, aki nem szarja össze magát. Orbán még bazsalyog is hozzá, miközben hegyi beszéddel szórakoztatja a közönségét. Hja kérem, lopni tudni kell. Vajon mire gondolt Medgyessy, amikor az ellenzéket arra intette, hogy tanulni kéne végre Orbán Viktortól? És miért feltételezi, hogy számot tarthat az érdeklődésünkre a véleménye? Milyen szánalmas látvány egy lejárt szavatosságú expolitikus, amikor el akarja hitetni magával, hogy szava van a közéletben.
csak úgy....
ha lopni kényszerülnék,hogy létezni élni tudjak ...,egy dübörgö országban,európa húzó erejében,hol a közmunkást is megbecsülik ,akkor talán szégyelném magam,hogy lopás közben szégyenembe beszartam... :)
vacsi
"a férfi éppen a bejárati ajtót próbálta kinyitni,"
Ezek szerint a bejárati ajtóval nyitotta volna a bokrokat?
Mindenesetre, a falu azóta az anyján röhöghet...
Nyírfa
@csak úgy...: 16.04

Ha netán arra céloztál, hogy nem tudnál itthon röhögve megélni nettó 47 ezerből, akkor szívd vissza, kérlek. A fidesz által bizonyított tény, hogy ebből nemcsak a számláidat fizetheted ki, hanem bőséges lakomákat rendezhetsz, jó iskolába küldheted a gyermekeidet, és virággal lepheted meg az asszonyod , akár naponta egy jófajta üveg bor kíséretében.
Csak merjél ellentmondani! :)
csak úgy....
@Pegero: te csak egy vén buzeráns ,aki belezúgott viktorba és hisztis rohamot kapsz ha nem tetszik mindenkinek a gömbölyded kurta viktorod! :)
csak úgy....
@Nyírfa: napról-napra jobban örülök,hogy eljöttünk magyarországról...,sok mindenre gondoltam anno , néha totál kicsinált a honvágy,ami ellen szinte lehetetlen védekezni!- gyakorlatilag hálát kéne mutatnom orbán iránt,aki megszabadított ettöl a gyötrelemtöl és velem együtt egy csomó gondolkodásra képes idegenbe szakadtat...
Nyírfa
@csak úgy...: Igen, jó lenne, nagyon jó lenne másutt élni, vannak is országok, amelyekről célzottan álmodozom, de, nagyon úgy tűnik, hogy nekem már itt fog véget érni a jelen pályafutásom. Voltak, vannak és lesznek örömeim, amelyekből táplálkozom, de ez már teljesen független attól, hogy hol élek. Volt hazám, amelyre büszke voltam, van szülőföldem, amelyet szégyellek. Micsoda karriere ez Magyarországnak!
Te, amilyen gyönyörű és gazdag ez a föld, ebből gondos népek aranybányát csinálnának, egy kis mennyországot...élhetetlen magyarok, mit hagynak kárba veszni!
csak úgy....
@Pegero: fogadni mernék,hogy a fideszék honorálják a szaros nyelvedet! :)
ti gyakorlatilag belölük éltek ! tudod,te engem leginkább a németh szilárd föztjére emlékeztetsz ,ami mint a hányadék...
Málna
@csak úgy...: Itt lógsz éjjel-nappal. Majd megveszel a honvágytól. Legalább magadnak ne hazudj...
csak úgy....
@Málna: ez a töled hovágynak nevezett akármit,én a te esetedben sexfüggöségnek nevezzem?
itt lógok, ebben igazad van..., de ha elmet a kundsaftod és míg nem jön a másik,- te is itt! :) hidd el nekem,hogy életemben rengeteg kurvával volt dolgom,akik eszesek értelmesek és szépek,sött tiszteletreméltók...a foglalkozásuk ellenére,de te egy ritka ..,mond minek nevezzelek..
Málna
@csak úgy...: És ennyire unatkozni sem láttam még embert. Borzasztó lehet.
csak úgy....
@Pegero: azt készakarva veszítette el az ellenzék,hiszen most szarban is lennének a szétlopott országgal! :)
@Málna: sos programot (15 percet ) is vállalsz ? :)
Lepényleső
Hacsak a hölgy nem illuszttráció,- vélhetően nem meglepő a reakció?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.