EHHEZ MÁR POFA KELL, DE NEKI VAN! =)) Fél évszázadot töltöttem a sajtóban, és megtanultam, hogy a közélet barométere a publicista. Abból él, hogy a nyilvánosság fórumain fejti ki a véleményét. Arról lehet megismerni, hogy jó mondatai vannak. Abban különbözik a hír-újságíróktól, hogy megnyilvánulásainak van világnézeti gerince. Elvárják…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A derék Tanárúr-II megint megaszonta:
A választási eredmény ismeretében föltehető a kérdés: vajon nem lett volna hatékonyabb - mondjuk a kétharmadot megakadályozó - az ellenzéki pártok szereplése, ha a politikusoknál jobban író, érdekesebben fogalmazó publicisták gondolatai szélesebb körben formálhatták volna a közvéleményt?
Hogy mennyire jobban író és fogalmazók a derék magukat ellenzékinek mondó, de valójában a fodor féle egyenlő távolság harcosai arról is meg van a véleményem, de hogy az ők pénzzel való tömése lett volna a vereség, de legalább is a súlyos elkerülése kulcsa azt kizártnak tartom! Sőt az amit nyomattak volt az egyik legkeményebb akadály az ellenzék számára! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.