A színpadon ezúttal az anyukáik állnak, akiknek a zenekar tagjai a nézőtérről éneklik, hogy ne sírjanak.

A 24.hu-n jelent meg május elsején a Bohemian Betyars zenekar anyák napi videóklipje, amelynek a különlegességét az adja, hogy a zenekar tagjainak anyukái álltak színpadra, míg a fiúk a közönség soraiból énekeltek nekik.

Különleges klippel jelentkezett anyák napja alkalmából a Bohemian Betyars – videó

Fotó: YouTube/Bohemian Betyars/részlet a klipből

Az új klip a Ne sírj, anyám! című dalhoz készült, és a zenekar azt énekli meg benne, hogy bizony nem lehetett könnyű velük az anyukáik élete. Az albumról még tavaly nyilatkozott a hvg.hu-nak a csapatból Szűcs Levente és Fehér Gábor a következőképpen:

Ebben a folk-punk-diszkót céloztuk meg, mint stílust, szerintem sikerült is. Kakas szabadjára lett engedve, hagytuk, hagy baromkodjon. Még a felvétel előtti utolsó pillanatokban is módosítottunk a szövegen. Végül egy vicces, kicsit szürreális fohász lett, és egy bocsánatkérés édesanyáinktól amiatt, hogy nem lehetett nekik könnyű velünk.

A 24.hu a klipforgatás kapcsán megkérdezte az édesanyákat is:

"Mit meg nem teszünk értetek… A forgatás végén nagyon meghatódtam, igazán küszködtem a könnyeimmel, bűn csúnya lett volna rajtam a sok elmaszatolt smink”

– mesélte az egyik anyuka, majd egy másik hozzátette:

"Olyan volt, mint tizenkét óra vidámpark, ahova a fiam vitt el: szédítő-felemelő érzés volt, kizökkentem az időből és a térből.”

- olvasható a cikkben, amelyből az is kiderül, hogy a klipet a többszörösen díjazott, Diák-Oscarra is jelölt Freund Ádámmal közösen dolgozta ki a zenekar.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Aszongya...folk,punk diszkó- t céloztak meg,... Azért az kemény lehet..,,nemzethhyyileg .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.