Sok kisgyerekes szülő odáig lenne, meg vissza, ha a színészkedésre "szánt" kisdedet beválogatnák egy országosan vetített reklám főszerepére. Ám annak is örülnének fent nevezett felelős szülők, ha a 7-8 éves sarj az ő belegyezésükkel egy kormányreklámhoz adná az arcát, ami a regnáló fikcióját népszerűsíti? És mit szólnak ehhez a tanárok, a haverok és mit pár év múlva a felcseperedő kislány, amikor megérti, hogy anyja-apja mihez járult hozzá a nevében?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Agyhalott fidióták Ab start kis korúaknál nem is lehetne ilyen műtétet végezni! Eleve hosszú ideig tartó hormon kezelés a kezdet, amit kis korúnál nem is kezdenének, mert nincs értelme, teljesen más hatást érnének el vele. majd nem egy, hanem több műtét vár a delikvensre! Úgy mellékesen ilyen videó nincs forgalomba, sőt, semmiféle műtétet bemutató sem, tehát nem lehet óvodásoknak bemutatni! Szeretném felhívni a figyelmet a János vitéz cimű dalmű egyik jelenetére, mely káros lehet a kisdedekre! Ugyanis a francia királylány ezt énekli." Ó bár ne lennék gyenge leányka...".
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Ilyen cikket csak egy "várandós" férfi írhatott...! :)
Gazella
Lesüllyedt a kurvány rendesen... amely tele van homoszeuxuális fazonokkal...eendesen hazudnak...
Az a szülő amelyik ehhez adja gyermeke arcát, süllyedjen el a sárgabarna fos mélyében...
kereső
Láttam ezt a "társadalmi célú" -gennyedéket. A magyar kormány, törvényi tiltás ellenére olyan dolgot reklámoz!!!, amely a saját törvénye szerint is tiltott. És egy olyan dolgot, amely soha-semmilyen formában nem volt téma eddig. Ezt a "nemváltó" műtétet a magyar kormány hozta be köztudatba. A reklám meg: teljesen hihető dolog, hogy a ma már egyházak múködtetésében lévő általános iskolákba "beengednek", uram bocsá meghivnak erre "bácsikat". Egyébként meg mit gondol a magyar pedagógus társadalomról ez a kormány? Hogy tiltott dolgokról tanitanak?
A magyar gyámüfgynek nincs ehhez a reklámnak egyetlen szava sem, a benne szereplő kisgyermek miatt? Milyen beteges az a szülő, aki ehhez az ocsmányságoz "kölcsön" adja a perverz kormánynak a gyermekét.?
nezelodo
@kereső: Lehet, hogy félnek a kormány homárjai, és családtagjai, hogy visszaalakítják őket férfivá?!
Aki Én
@verőce21: Ilyen filmet meg csak egy frusztrál elmebeteg készíthetett, hasonszőrű barátainak.
A következő az lesz, hogy matek dolgozat helyett, egy sebész stáb ment be órára, hogy el is végezzék a műtétet.
Hú, de qrva sötét vagy...
verőce21
@Aki Én: Mi frusztrál Feri...? Akarsz róla beszélni...? :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.