Alekosz, a Valóvilág 4. széria győztese nem először botránkoztatja meg a nagyközönséget. Legutóbb a Hová tűnt? epizódjában való szereplésekor verte ki a biztosítékot sokaknál, amikor szinte mindenkit kiosztott, főleg a nőket és a YouTubereket.

Emberkísérletet végezne Alekosz – várja a jelentkezőket
Fotó: Facebook / Nagy Alekosz

Ezúttal közösségi oldalán számolt be arról, hogy egy meghökkentő emberkísérletre keres jelentkezőket. Alekosz szerint elérkezett az idő, hogy "héthavi natúr edzés után megkezdje a Napozin kúrát". Mint írja, óvatos, alapos emberként azonban előbb tesztelni szeretné a terméket.

A szer, már megvan. Kétheti ampulla, beszerezve

- írja bejegyzésében.

Ehhez a kísérlethez keresek építési vállalkozót, aki kéthétre rendelkezésemre bocsátana egy hatfős brigádot, hogy a kemény fizikai munkát végző culágereken végezhessem el a kísérletet.

- tette hozzá.

Alekosz minden reggel maga adná be a szert, majd "két hét elteltével a napozin culágerekre gyakorolt hatását úgy testi, mind lelki értelemben vizsgálni fogja".

Sem a vállalkozóknak, sem a segédmunkásoknak a kísérletért, fizetni, nem kell! A teszt, ingyenes!! Ha a culáger izmos lesz, a kísérlet, + !! Amennyiben nem, úgy a kísérlet, – . Várom a jelentkezőket!

- zárta bejegyzését.

A bejegyzés itt tekinthető meg.

Forrás: Facebook

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.