Erzsébet királynő uralkodásának 70. évfordulója miatt napok óta hangos London városa. Most a Trafalgar téren koncertet tartottak volna, ám egy robbanás hangját hallották a helyiek. Sajtóinformációk szerint késő délután kiürítették a helyszínt, miután egy járműben robbanóanyagot találhattak.

Bomba robbant Erzsébet királynő ünnepségén – kiürítették a Trafalgar teret
Kép: Daniel LEAL / AFP

Később a londoni rendőrség közölte, hogy valóban történt egy kisebb robbanás a téren, ám a szakembereik figyelték a detonációt. Tehát a megtalált eszközt irányított körülmények között robbantották fel, majd átvizsgálták a helyszínt, de nem találtak veszélyre utaló nyomot.

A rendőrség információi szerint egyelőre nincs jele annak, hogy terrorcselekmény történt volna, azóta pedig az emberek is újra elfoglalhatták a Trafalgar teret

- írja a Blikk.

A tegnapi nap során a Szent Pál katedrálisban megjelent a királyi család nagy része, köztük a tengerentúlon élő Harry herceg és felesége, Meghan Markle. A brit uralkodó végül mégsem tudott részt venni az istentiszteleten, nagy valószínűséggel az egészségügyi állapota és a fáradtság miatt dönthetett úgy, hogy távol marad. Csütörtökön azonban II. Erzsébet is köszöntötte a tömeget a Buckingham-palota erkélyéről.

Forrás: 168.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
A rendőrök süketelnek...méghogy figyelték a detonációt...pffff..persze hogy nem terrorcselekmény, egy vattacukorárus gázpalackja robbant...csak egy kicsit, úgy ímmel-ámmal...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok