A TV2 programigazgatója az ősszel érkező produkciókkal kapcsolatban elmondta, hogy miközben az ismert arcok is feltűnnek, új sztárpár is szerepet kap a csatorna képernyőjén: főműsoridőben láthatják a közeljövőben először együtt Kulcsár Edinát és G.w.M-et.

Kulcsár Edina és G.w.M. közösen vezet műsort a tévében

Fischer Gábor az Indexnek adott interjújában árulta el, hogy milyen repertoárral próbálják felvenni a versenyt. A közelgő szezonra Lékai-Kis Ramónát lehet majd látni a Nagy Ő-ben, de Demcsák Zsuzsa is feltűnik házigazdaként egy párkereső realityben.

A csatorna közleménye szerint a szórakoztató produkciókból ezúttal sem lesz hiány: a cégcsoport programigazgatója elárulta, hogy a képernyőre kerülnek új formátumok a régiek mellett, amelyek közül az egyikben Kulcsár Edina és G.w.M. (Varga Márk) is feltűnik majd.

Forrás: TV2 közlemény

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
A Tv2-ben! És a műsor szinvonala is máris adott.
Műsorvezetők? Röhej! Ezek a ""műsorvezetőcsodák"" abban az ún ""komcsi"" tévében az épület bejáratának még a kilincsét se foghatták volna meg.
Apfelbaum
Ez a nő az élő példa,hogy a braner mekkora dolog, gondolom ez a mosdatlan cigány gyerek piasan megcsinálja a ribit aztán este még átugrik Andihoz hiszen ott is elég szerény lehet a mutatvány Lölőtöl..nem könnyű egyik Golddigger élete sem..
justhpeter
Ha az összea emlegetett "sztárt" összerakom, akkor talán a nyolc elemi is összejön ebben az igényes tévében.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.