Meglepő fordulatot vett a magyar fitnesz-botrány: Béres Alexandra is feljelentést tett. 

Hoppá! Rágalmazás miatt már Béres Alexandra is perel a Norbi-botrány ügyében

Fotó: Facebook

Amint arról a Blikk.hu beszámolt, Schobert Norbiék megelégelték a hosszú évek óta tartó név és arc nélküli kommentelők negatív kritikáit. A fitneszguru bejelentette, hogy „A nagy Norbiréka biznisz” nevű Facebook-oldal ellen pert indít, aminek börtön is lehet a vége, ugyanis hosszú ideje gyalázzák ezen keresztül őt és a családját. Egy hete arról kezdtek pletykálni, hogy Béres Alexandra állhat a platform hátterében, aki azt nyilatkozta, egyedül csak a saját oldalát kezeli. Most elárulta: ő is tett feljelentést.

„Mélységesen elkeserít, hogy ilyen előfordulhat ma Magyarországon. Én semmilyen bizonyítékot nem láttam, csak ígéretet, hogy lesz, és rágalmazást. Az a célom, hogy ami történt, ne maradjon, és a jövőben se maradhasson következmények nélkül, ezért én is megtettem a szükséges polgári jogi és büntetőjogi lépéseket annak érdekében, hogy kiderüljön az igazság. Teljesen biztos vagyok benne, hogy a nyomozóhatóság és a többi illetékes szerv ki fogja deríteni, hogy ki akarja bemocskolni a nevemet, ki és miért akar rágalmazni és megkeseríteni a mindennapjaimat. Remélem, amikor kiderül, a sajtó ugyanilyen lelkesen és hangosan nyilvánosságra hozza majd az igazságot!”

– mondta a Borsnak.

Forrás: Blikk.hu, Bors.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
Igen, ez egy keresztény ország keresztény polgárainak keresztény szeretete a keresztény testvérei iránt.
Na ezért vagyok - és maradok - ateista.
jesz
baszki, hülye luvnya...a nyomozóhatóság az adónkból van fenntartva...neked meg ingyen nyomozzon?...ha majd többmilliós nyomozati ktg-et kellene fizetni(előre) akkor visszafogná mindegyik bagázs a pofáját...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.