Három hét után véget ért az RTL dzsungel-reality-je. 

Három héttel ezelőtt 13 híresség költözött be a kolumbiai dzsungelbe tele reménnyel és elszántsággal, a mai utolsó adásban azonban már csak hárman küzdhettek meg a dzsungel királya címért – jelenti a Blikk.hu. A nézők szavazatai alapján tegnap Schumacher Vandának kellett elhagynia a tábort, aki így is elnyerte a dzsungel királynője címet, hiszen ő volt a legutolsó versenybe maradt női versenyző.

Az utolsó adás még sok izgalmat tartogatott, ennek részleteit a Blikk.hu oldalán olvashatják. 

Az utolsó adásban először a harmadik helyezett személyére derült fény, aki a nézők szavazatai alapján nem más lett mint Varga Ádám, aki hősiesen küzdött a teljes műsor alatt és bizony sokak kedvence lett, most azonban búcsúznia kellett.

Semmiképp nem csalódás, nagyon örülök annak, hogy dobogós vagyok és hogy a két itteni legjobb barátom küzd meg a győzelemért. Ez egy top élmény volt a számomra

- mondta a kiesés után Ádám.

Balázs és Jani a műsor végén a kolumbiai zenészek körében végül kihirdette, hogy Curtis és Fecó közül ki lett a győztes. A dzsungel királya címet pedig idén, 51, 19 azaz minimális százalék különbséggel nem más nyerte el, mint a végig hősiesen küzdő: Curtis, aki boldogan foglalta el a helyét a királyi trónon.

Megvan, ki nyerte a Celeb vagyok, ments ki innen! idei évadát

Fotó: Facebook/RTL klub

Nyitókép (illusztráció): 123RF.com

Forrás: Blikk.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Edebácsi
No, ha van valami, ami nem érdekel, ez az!
NKF
Nagy ívben leszarom az ilyen műsorokat! Nyipák Balázst meg a köcsög Janit.
balos
celebek vagytok fostalicskák!Ettől megy előre a lejtőn az ország!Minél nagyobb hülye vezeti ezeket a drebileknek szóló felnőtt fost annál többen cuppannak rá!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.