Sorra kapja a kritikát a szerelmespár, nemrég a nagyzolós gender-party előtte pedig a talpig Gucci-ban való megjelenésük verte ki a biztosítékot sokaknál. A napokban Bochkor Gábor is beszólt nekik, csatlakozva azokhoz a kommentelőkhöz, akik szerint a szerelmesek hamisított Gucci-ruhákban pózolnak, amelyeket a piacról szereznek be – írja a Blikk.hu.

G.w.M megnyugtatott mindenkit: "Edina finoman szeret fogalmazni, az emlegetett albérlet azonban egy penthouse"
Fotó: TV2

Talpig Gucci, közben albérletben laknak, hát igen. Edina reagált a kommentekre, és egy videóban kérdezte követőitől, hogy „mutassam meg a blokkot?”...valójában viszont nem mutatta meg. Nézzétek, ez „Balkániában” történhet meg, mert külföldön a rapperek tényleg csak kizárólag iszonyú drága darabokban járnak. Luxusrapperként nem tudsz turkálóból öltözködni!

- jelentette ki Bochkor a műsorban.

A rádiós arról is beszélt, neki kifejezetten jólesik, ha valaki ilyesmivel bukik le.

G.w.M néven ismertté vált Varga Márk szerint a rádiós csak egy cikkben akart velük szerepelni. A rapper a Blikknek beszélt arról, hogy ha Bochkornak ennyire szüksége van a hallgatottsága növelésére, szívesen segít neki anélkül is, hogy a rádiós mások leszólásával hívja fel magára a figyelmet.

Nagyon cuki, kedves, aranyos, de ez egyáltalán nem volt sem férfias, sem pedig elegáns. Nem tudom, mi ezzel a célja, de ha hallgatottságot akart, csak fel kellett volna hívnia, szívesen bementem volna a műsorába. Ha annyira biztos abban a kijelentésében, hogy replikát hordunk, miért nem támasztja alá az állítását? Nyugodtan menjen be a Gucciba, kérdezze meg, hogy engem ott hogyan fogadnak, abból is lesz hallgatottsága, ezt garantálom

– magyarázta a rapper, aki kijelentette, bárki bármit gondol, ő a luxusmárka eredeti darabjait hordja.

G.w.M, aki köszöni az aggodalmakat a lakhatásukkal kapcsolatban is, de erre nincs szükség.

Az albérletre visszakanyarodva, annyit tudnék mondani, hogy van ingatlan a birtokunkban, és az S-osztályos Mercim is 60 millió forint, amiből lehetne venni egy lakást. Egyébként pedig az én szerelmem nagyon finoman szeret fogalmazni, az általa emlegetett albérlet azonban egy penthouse, azt bérlem, mert amikor házat szerettem volna venni, ő lebeszélt róla. Szereti azt, ahol most lakunk, és a gyerekeket sem akarta kitenni egy újbóli költözésnek

– zárta a témát a rapper.

Forrás: Blikk.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Ez komoly? Erről a kisebbségi seggarcról cikkeznek?Hát nincs elég baj ebben a nyomorult országban?
Csak Norisz és senki más
Ásun katé
Bagem sama
Fégyött a
Gyomromnak sava!

Hopté abadé
Alava uccsi
Rajtam maradt
a Gucci pulcsi

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.