Pászner Gábor, vagy ahogy a világhálón a tevékenysége által ismerik: Gábor a Házi Pék, a szakma szerelmese. 34 éves. Veszprémben született, 2015-ig ott is élt 12-13 éves volt, amikor elkészítette. "2015-ig Veszprémben éltem, több pékségben is megfordultam, több fajta gyártástechnológiával ismerkedtem meg. Abban az évben feleségemmel és lányommal úgy határoztunk, hogy a jobb lehetőségek reményében külföldön vállalunk munkát. Azóta is Németországban, pontosabban Bajorország dél-nyugati csücskében élünk és dolgozunk, én egy nagy, dinamikusan fejlődő péküzemnél pékként. Az éjszakás műszak összes pozíciójában vezető beosztásban dolgozom, dagasztóként, forgó, valamint Etázs kemencésként, emellett a tészta feldolgozásban is több részlegen. Amire igazán büszke vagyok, hogy nemrég a cég vezetője felkért az üzemvezető helyettesítésére. Úgy gondolom, hogy Németországban ez nagyon szuper eredmény. Célom még tovább fejleszteni a tudásomat, valamint a munkabéli lehetőségeimet. Elsődleges...

Feltöltő: Jozefina
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Gratula a sikereihez, amiket a "nem létező" Németorszgban, pontosabban Bajor tartományban ért el. A bajorok köztudottan imádják a pék árukat és láthatóan választék is akad bőven. Gábor küldhetne saját receptet kissé félrenéző Mariskának, bizonyítva, hogy nehezen, de létezik Németország!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.