Aurelio Onorato Caversaccio nagyon nagy változáson ment keresztül, mióta a rácsok mögé került.

"Ki vagyok készülve" – Aurelio mindent elvesztett a börtön alatt

Aureliót teljesen megváltoztatta a börtön. Forrás: Blikk

Életem legnehezebb egy évén vagyok túl. Kitartok, de borzasztóan nehéz, nem vagyok boldog itt bent. Sokat gondolkodom az általam elkövetett bűncselekményekről, hogy mit rontottam el az életem során. A kiszabott büntetés elérte a célját, megváltoztam. Soha többé nem akarok még csak a bűn közelébe se kerülni. Megtanultam értékelni mindazt, ami kint megadatott. Megkomolyodtam, vannak céljaim, és amióta itt vagyok kábítószerhez sem nyúltam, sőt, egy drogprevenciós kötelező programban is részt veszek

- mondta el a Blikk Rúzsnak.

A karácsony volt számára a legfájóbb időszak, magának rajzolt karácsonyfát, hiányoztak a szerettei – mondta el a Blikk kamerái előtt exkluzív interjúban.

A kegyetlen börtönévek elviseléséhez a kislánya ad neki erőt:

Miatta is muszáj kitartanom. Ő jár a fejemben, és az, hogy ha kijutok innen, milyen sok időt leszünk majd együtt. Jó apja akarok lenni, ez segít átlendülni a mélypontokon.

Barátnője elvesztését így élte meg Aurelio:

Amikor bejöttem, megbeszéltük, nem várom el tőle, hogy várjon évekig és ne adjon esélyt másnak. A sorsra bíztuk a jövőnket, aminek nyilván a kislányom születése sem tett jót... Ettől függetlenül hálás vagyok neki, mert a legnehezebb időnkben mellettem állt és kitartott. Elfogadtam a döntését, nem haragszom rá. Már nem vagyok az a hisztis kisfiú, aki toporzékol és ordít, ha valami nem úgy történik, ahogyan azt ő szeretné. Lenyugodtam a börtönben, és csak az számít, hogy a szeretteim jól legyenek, emellett minden más eltörpül.

Elárulta, hogy a napok végére nagyon elfárad, a munkából 13 óra után ér vissza. Kimegy a dolgozói sétára, olvas, olaszul tanul, majd alszik. Beszólásokat kapott, de incidens nem történt.

Reméli, hogy kap kedvezményt, és korábban szabadul. Nagy tervei vannak, többek között könyvet is szeretne ír.

Forrás: Blikk Rúzs, Blikk
Fotó: Blikk

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Mint egy falat kenyér,úgy hianyzik már az a köny amit írni akar
Baker
Ennek a sejthalmaznak van gyereke? Szegény poronty :(
DR PRÉDlKÁTOR
Bezzeg aki rendőrt ütött el, az megúszta a börtönt.
Csak egy "rámenős" ügyvéd kellett hozzá...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.