Azt, hogy egyes termékek drágábbak nálunk, mint külföldön, a logisztikai költségek növekedésével is magyarázhatjuk. De mi a magyarázat arra, hogy a Pick szalámi kétszer olyan drága itthon, mint Németországban?

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Macskaszem
Németországban 7% az áfa, Magyarországon 27+4,1=31,1%
Ám ez még akkor sem jön ki olyan olcsóra.
Tanulság: Itt már túl sokan lopnak.
Nessy
@KisTehen: Talán tessen kérődzés közben el elmélkedni a 7% és a 27% ÁFA különbözeten!
gina
@KisTehen: Te idióta 0 iQ s ne irogass nekem mert nem olvasom, az ilyen buta agyhalottak mocskait,,,azt sem tudod miket irsz te barom OV éls bandájának ilyen emberi visszamaradptt szemetek kellenek mint te és Shikari Maccska és további fogatlan prolik
gina
@KisTehen: Te alpesi marha az csinált 27% Áfát? te elmebeteg alkesz kocsmaproli, ez kell nektek idióta 2 ig nem tudsz sz,olni,,,
gina
@Nessy: Hagyd/ Kis Tehén/ nem tud 2 ig számolni, a kocsmában elég csak beinteni hahahahha
gina
A szalámi csak 1 a sokból, undoritó hogy ezen gazdagodik ez a szemét muzsikus,, a nép meg fizet, de nagy sz@rban vannak , inog a trón cigány!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.