Három, vidéken eltöltött éve után év után újra Budapesten játszik Eszenyi Enikő, aki agresszív, bántalmazó vezetői stílusa miatt kényszerült távozni a Vígszínház éléről.

Eszenyi Enikő sztorija annyira meredek, hogy saját színházigazgatója sem mer beszélni róla

Eszenyi Enikő főszerepet kapott a Játékszín premierjén. Forrás: Facebook Eszenyi Enikő

Eszenyi Enikő igazgatói székébe akkor Rudolf Péter ült, miután hatalmas botrányt okozott, hogy több egykori társulati tag írt nyílt levelet a rendező – színésznő által gyakorolt verbális erőszak és agresszív vezetői kommunikáció kulisszatitkairól.

A híresség rövid kihagyás után szűkebb, Szatmár megyei pátriájában kezdett el dolgozni, sikert sikerre halmozva, de ezek nem keltettek túl nagy visszhangot. A fővárosi színészvilág viszont újból felbolydult, amikor kiderült, hogy három év után visszatér Budapestre. Eszenyit a Játékszín kérte fel a Csodálatos vagy, Júlia című darab egyik főszerepére.

Az AC News kíváncsi volt arra, hogyan fogadta a Játékszín társulata Eszenyi Enikőt, miért pont őt választották Julia Lambert szerepére, illetve, hogy érződött-e a próbafolyamat során valami azokból a híresztelésekből, ami miatt annak idején a színésznőnek ott kellett hagynia a Vígszínházat. Kérdéseikkel felkeresték a színház igazgatójának, Bank Tamásnak a sajtósát, aki készségesen fogadta az érdeklődést. Pár óra elteltével mégis kiábrándító válasz érkezett:

Sajnos igazgató úr mégsem szeretné ezt az interjút

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Alfa
Enikővel szemben az egész egy felfújt valami volt...nagy baromság ...egy-két kábítószeres-alkoholista csinálta a balhét...
jesz
most megmutatja Enikő, tud ő kedves is lenni...sok munka lesz abban a kedvességben, talán sikerül...fárasztó tevékenység állandóan kedvesnek látszani...főleg, ha nemigazán fűlik a foga hozzá.
...na de majd most!..
Havanagi
Ez az ország nyakig van irigy és érdek emberekkel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.