A rántott hús forrólevegős fritőzben (air fryer) való elkészítésével kapcsolatban van két fontos dolog: - Elkészíthető, és tökéletesre is elkészíthető. Azaz amikor a bundája ropogós, a hús pedig puha és omlós. Olyan szép aranybarna sosem lesz, mint olajban sütve, de ez nem von le az élvezeti értékéből. - A dolog nem annyira egyszerű. Semmiképp sem arról van szó, hogy panírozd be a húst, és dobd be a forrólevegős fritőzbe – akkor ugyanis könnyen cipőtalp lesz az eredmény. A tökéletes rántott hús forrólevegős fritőzben való elkészítésének ugyanis van két trükkje, amit ebben a receptben megosztok.
Forrás:
rantotthuswokban.bmintbalazs.com
Feltöltő: bmb
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Új hozzászólás