Világszerte emberek milliói kezdik a reggelt egy csésze kávé, tea, kakaó elfogyasztásával, vagy frissülnek fel a nap során egy csésze cappuccino vagy egy pohár kóla mellett. Ezek a legnépszerűbb élénkítő hatású italok, melyek megszokott elemei táplálkozásunknak, hozzájárulnak a napi folyadékbevitelhez, és ha mértékkel élünk velünk, megannyi más módon is jótékonyan befolyásolhatják egészségünket.

Forrás: titok.ro
Feltöltő: tihamer
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tsabeeka
szeretem az ilyen cikkeket, amik nem arra mennek rá, h VIGYÁZZ, MINDEN RÁKKELTŐ, hanem normálisan leírják, h miből mennyi hogyan jó
Evikati
@tsabeeka: A borokról is leírták már sokszor, hogy milyen mértékben egészséges és mire jó. A magyar ember nagyon egészséges szeretne lenni, ezért tízszer annyit iszik belőle:-)
A kávéról ezerszer hallottam jót és rosszat egyaránt. Akármit írnak, én szeretem az illatát, az aromáját és 35 év óta minden nap fogyasztok egy hosszú kávét. (Megjegyzem, hogy nem védett meg a diabétesztől, 4 év óta tudok róla).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.