A Nemzeti Adó- és Vámhivatal közleményt adott ki arról, hogyan kell adózni az OnlyFans közösségi oldalon közzétett felnőttképek után. Több bulvárlap Molnár Anikó OnlyFans-jelenlétére asszociált a hírről.

Molnár Anikó fogadkozik: "nem muszlimok vagyunk b+", a Hősök terén fogom kinyalni”

Molnár Anikó helyre tett pár dolgot. Forrás: Instagram

Az egykori Nagy Ő felháborodott azon a feltételezésen, hogy szexvideókat készítene, aminek az adózása miatt bajba kerülhet, miután felfigyelt rá az adóhatóság. Szerinte a két állításból semmi sem igaz – írja a Blikk.

Molnár Anikó Instagramján beszélt arról, hogy szerinte senki nem figyelt fel rá, hónapok óta nyilvánosan vállalja és működteti OnlyFans-oldalát, teljesen legálisan. Erotikus képeket oszt meg magáról rajta, nem pedig szex- vagy pornóvideókat. Ez pedig nem tilos, hiszen amint mondta is:„nem muszlimok vagyunk b...g”.

De egyébként meg egyetlenegy szexvideót mutasson már egyetlenegy újságíró, mert annak a s.ggét a Hősök terén fogom kinyalni. Aki mutat nekem egy szexvideót, egy pornóvideót

– érvelt harciasan Instagram-közvetítésében Anikó, aki tök jól érzi magát. Éppen

masszőrhöz tartott, miután túltolta a kerti munkát, és egyáltalán nincs bajban amiatt, hogy le kell adóznia a bevételei után. Az újságírók pedig szerinte azt sem tudják, melyik mozit nézik és az összes magyar embert hergelik.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.