Steiner Kristóf és a párja, Nimi megérkezett az OnlyFans-re.

Steiner Kristóf a férjével együtt indította el OnlyFans-oldalát

Fotó: Steiner Kristóf/Facebook

A pár gyakran oszt meg félmeztelen, csókolózós fotókat a közösségi oldalán, de ezeket gyakran letiltja az Instagram és a TikTok is. Többek között ezért döntöttek úgy, hogy regisztrálnak az OnlyFansre – írta meg az nlc.hu.

A pár elsősorban profi fotósok által készített képeiket, valamint Nimi saját fotóit használja a felületen. A profiljuk ingyenesen megtekinthető, az egyes tartalmakért 5–15 dollár közötti összeget kérnek.

Az exkluzívabb, egyben nagyobb anyagi hasznot húzó fotók és videók privát üzenetben érhetők el, itt 20-tól akár 250 dollárig terjedhet egy-egy egyedi kérés teljesítése.

"A meztelenség és a szexualitás jelentése és jelenléte félrecsúszott napjainkban. Pedig mindenki meztelenkedik, szinte mindenki szexel, ezek az emberi létezés legősibb formái. Azt gondolom, rengeteg tragédia, trauma és szorongás köthető ezekhez a tabukhoz és az egészségtelen kommunikációhoz. (…) Mi sosem küldtünk olyan képet senkinek, amin konkrétan szexelünk. Nem mintha elleneznénk ezt, oké, ha valaki szívesen csinálja, amíg konszenzuális. Ha idősebbek leszünk, lehet, hogy mi is mutatunk majd vadabb tartalmakat, akár évtizedekkel korábbról. Fontosnak tartjuk a szexuális edukációt, és ennek része az, hogy a szex mindenkié”

– nyilatkozta a Forbes magazinnak az egykori műsorvezető.

Forrás: nlc.hu

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Maccska: van bérlet is,gondolom te már vettél? -szegény kecskéd tudja,hogy csalod?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.