Az újpesti rapper nyerte meg a Celeb vagyok, ments ki innen című celebvetélkedőt.

A Blikk cikke szerint a hétvégén véget ért Celeb vagyok, ments ki innen! celebvetélkedőt Curtis, azaz Széki Attila rapper nyerte meg, aki most először szólalt meg a közösségi oldalán a győzelme után.

Curtis így hálálkodott a rajongóinak győzelme után: "k*rva sok erőt adtatok nekem!"

Fotó: Facebook/Curtis

A cikk szerint Curtis a kezdetektől fogva küzdött a vetélkedőben, a bátrabb és érzelmesebb oldalát is megmutatta, ez pedig végül elhozta neki a sikert. 

A vetélkedő végén Sebestyén Balázs és Vadon Jani műsorvezetők bejelentették, hogy Varga Ádám színész lett a harmadik, és utána rántották csak le a leplet arról, hogy ki lett a jobb Frohner Fecó vagy Curtis közül a három hétig tartó versenyben.

Curtis végül a cikk szerint 51 százalékkal nyert, aki a kolumbiai kalandok után így jelentkezett be először a közösségi oldalán, ahol megköszönte a rajongói támogatását.

MEGCSINÁLTUK. Nem tudok eléggé hálás lenni nektek ezért a rengeteg szeretetért, amit kapok tőletek! Végig tudtam, hogy velem vagytok és k*rva sok erőt adtatok nekem! MARADUNK VÉGIG! SZERETLEK TITEKET

-írta a bejegyzésben.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

curtis4ker (@curtis4ker) által megosztott bejegyzés

Forrás: blikk.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Számomra ugyan Ádám a dzsungel királya, de Curtisnak most úgy kellett ez a győzelem mint egy össznépi ölelés. Profitáljon belőle!
Baker
Én meg azt hittem, hogy Maugli a dzsungel királya ;)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.