Mindenki meglepődött amikor kiderült, hogy Viczián Viki hiába jár háromszor jár edzőterembe, de párja, Somhegyi Krisztián még így sem elégedett a fenekével – írta meg a Blikk.

„Viki nem elég jó” – Somhegyi Krisztián szerint párja, Viczián Viki feneke nem elég izmos

Fotó: TV2 Play

A Blikk megírta, hogy a Párharc új epizódjában DR BRS és szerelme Joó Adri azt a feladatot kapták, hogy találják ki, melyik pár az, ahol a férfi tag szerint nem elég jó kedves popsija. A helyes válasz mindenkit meglepett.

Adri elsőként kizárta az Exatlonból ismert Krisztiánt és Vikit, mivel úgy gondolta, a fiatal szépségkirálynő fenekével nincsen semmi gond. Ám – legnagyobb meglepetésére – a helyes válasz mégis az ő párosuk volt, ugyanis Krisztián szerint Viki feneke nem elég izmos.

Gyerekek, úgy, hogy heti háromszor edzek – mondta nevetve Viki mindenki előtt, majd hozzátette: – És ha valamit megdicsérnek, az a szemem és a fenekem!

Az a baj, hogy én már mondhatok bármit, ebből nem jövök ki jól – jegyezte meg Krisztián szűkszavúan.

Forrás: Blikk, TV2 Play
Fotó: TV2 Play

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Juhász István
Lányka ! Keress magadnak olyan pasit, bocsika... egy igazi FÉRFIT, aki elismeri az értékeidet, aki büszke arra, hogy egyáltalán ránéztél... Gondolod, hogy MEGMARAD MAJD MELLETTED, ha egyszer megjelennek nálad is az IDŐSÖDŐ nők tünetei ?
Nyírfa
Igényes emberek játéka lehet ez a párharc.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.