Cyla beszólt Tóth Gabinak, szerinte az érettségi minimum lenne az énekesnő számára, ha már véleményvezérként tevékenykedik – írta meg a 168.hu.

Kajdi Csaba durván megalázta Tóth Gabit: igazán letehetné már az érettségit

Fotó: RTL Fókusz

A hét egyik legtöbbet emlegetett témája az érettségi volt, és most Tóth Gabi is szóba került a kérdés kapcsán, méghozzá a Fókuszban. Itt Kajdi Csaba szólalt meg, hiszen ő Tóth Gabi kapcsán korábban is kifogásolta már, hogy az énekesnő miért nem teszi le az érettségit.

Ahogy a 168.hu is megírta, a Cyla néven is ismert híresség azt meséli, hogy ő először egy lakberendezési cikkeladói vizsgát tett, mert a szülei elvárása volt, hogy legyen egy szakmája, ezután tanult tovább. Az érettségivel kapcsolatban most többek között a következőket mondja:

[ha] az ember szerepel és osztja az észt és nagy véleményvezér, akkor szerintem elengedhetetlen, hogy legyen egy érettségije. Nekem azért elég disszonáns, hogy a mai televíziózásban rengeteg olyan ember megszólal, aki az érettségiig nem jut el. Szerintem ez egy minimum. Azt is tökre értem, ha valaki az életkörülményei miatt nem tudja megszerezni, de azt mondjuk elvárnám, hogy ha már egyszer egy olyan helyzetbe kerül, amikor ő már nagyon nagy, komoly véleménnyel van a világra, tehát hogy énekesnő lesz és mélykeresztény énekesnővé avanzsálja magát, akkor azért már akár felnőttként is el lehet menni és egy dolgozók gimnáziumában le lehet érettségizni.

Az alábbi videó tartalmazza a fenti nyilatkozatot.

Forrás: 168.hu, RTL Fókusz

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gina
@Shikari: Irja egy román buzi hahahahahhahahha a nap vicce, ne tagadd te fogatlan senkiházi
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sakk Matt
@NKF: Ha buznyák írhatja az Alaptörvényt, akkor bármi lehet :P
Aki Én
@Shikaratyi: Te csak azoktól a buziktól undorodsz, akik veled ellentéteb felvállalták másságukat. Haragszol rájuk, mert bátrak, nem kell rettegésben, meghasonulva élniük. Már csak a magadfajta ostoba buzikkal kell megvívniuk a harcukat, de miután messze intelligensebbek nálad, nálatok, így ezt is megoldják.
Yoda69
Minek az erettsegei? Dojcs tompi is ugy lehetett sportminiszter, hogy meg diplomaja se volt. A fideSSben a nyelv hosszusaga szamit csak.
SÍva
Neki is kellene még iskolába járnia! Főleg biológia órára, hogy tudja mire való a hátsója!
Néro2
Minek a seggnyalás jobban jövedelmez.
Meg ugye az a sok tudás teljesen összezavarná történelem meg de pláne.
Elég annyit tudni , hogy hajrá Fidzse meg hogy mi a bankszámlaszáma.
Dr. Proktor
Egy ilyen "hölgy"nek az is elég ha alulképzett...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.