Megvásárolható Rubik Ernő luxusvillája, a szerencsés vevő a Rózsadombon élvezheti a ház elképesztő extráit – írta meg a Blikk.

Eladó Rubik Ernő rózsadombi luxusingatlana – videón a fényűző villa

Fotó: Pixabay

A Blikk elmondta, Rubik Ernő egykori budai villája eladó lett és a ház új tulajdonosa igazi luxust élvezhet majd, sőt az is kiderült, hogy minden úgy néz ki az ingatlanban, mint annak idején, amikor a feltáló még itt élt. Most egy TikTok-videónak köszönhetően bárki betekintést nyerhet a fényűző villába.

@richlife.hu A Rubik villában vezetünk ma körbe titeket. #RichLife #ingatlan #Budapest Blue Moon – Muspace

Minden úgy néz ki, ahogy annak idején Rubik Ernő lakott itt

- derül ki a videóból.

A villához tartozik egy háromállásos garázs, egy wellnessrészleg, egy fitneszterem, egy moziszoba, egy boros szoba és egy ujjlenyomattal nyíló széfszoba is – szúrta ki az rtl.hu.

A Rubik-kocka feltalálójának legendás otthona ötezer négyzetméter, vagyis ez ma az eladó budai ingatlanok közül a legnagyobb telekkel rendelkező családi ház, és a telken épült villa teljes alapterülete 800 négyzetméter, amelynek a középső szintjén négy hálószoba kapott helyet és mindegyik saját fürdőszobával rendelkezik. Található a telken egy üvegház is, ami akár önálló lakóépületté is alakítható. A villa tornya három egymásra épülő kockára emlékeztet.

Az ingatlan.com hirdetése szerint a Pasaréten, az Apáthy-szikla mellett található. rendkívüli villát maga Rubik Ernő, a világhírű Rubik-kocka feltalálója tervezte és építette 2000-ben, majd 19 évig élt itt.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Kívülről mint egy börtön, belülről mint egy iroda. Ha lenne ennyi pénzem se kéne.
vacsi
Hát, nekem egy cseppet sem tetszik!
verőce21
Még jó, hogy a garázs benne van az árban..., de nem tetszik, hogy a fürdő-WC egy helyiségben van...!
Az ára nyilván egyedi, de érdemtelenül...! Sokat rátesz, hogy ezt is egy pénzéhes luxusk.rva árulja..., kb. négyszeres áron... :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.